maanantai 30. tammikuuta 2017

Edullista Organic Shopia jälleen.

Kirjoittelin viime vuoden lopulla ensimmäisen kerran Organic Shop nimisestä brändistä, joka on aiheuttanut pientä huokailua ja kohinaa blogeilla. Syynä varmastikin on Organic Shopin tuotteiden edullinen hinta ja se, että ne ovat vielä luonnonkosmetiikkaa. Edullista luonnonkosmetiikkaa ei tosiaan ole ollut liian paljon tarjolla. Ainakaan täällä Suomessa.





Organic Shopilta mulla on nyt viimeisimpänä ollut testissä hiustuotteita. Tuotteet on saatu blogin kautta. Testailin Organic Borago & Sandal hoitoainetta ja  Organic Fig & Almond hiusnaamiota.

Luonnonkosmetiikan parista on ollut hyvin vaikea löytää kelvollisia hiustenhoitoaineita.Itse olen kokenut, että niiden ongelma on "hiuksiin katoaminen". Tavaraa voi truutata hiuksiin isoja määriä ja silti tuntuu, että se vain katoaa jonnekin. Huuhteluvaiheessa usein huomaa luonnonkosmetiikan hoitoaineen huonon toimivuuden. Hiukset eivät selvity hoitsikasta huolimatta, vaan ovat helposti takussa. On vaikea uskoa, että mitään hoitoainetta olisi hiuksiinsa edes laittanutkaan. Varsinkin Organic Shopin hoitoaineelta oli odotukset korkealla.




Hoitoaineen hoitavuudesta vastaavat kookosöljy sekä purasruohonöljy. Jälkimmäisenä mainittu tunnetaan myös kurkkuyrttinä. Distearoylethyl dimonium chloride (ihana sana ^_^) on kvatti joka tuo hiuksille kammattavuutta ja on ominaisuuksiltaan antistaattinen. Hoitoaineen koostumus on jämäkkää, kaukana löysästä lirukoostumuksesta.

Hoitsikka levittyy hiuksiin liukkaasti ja helposti. Tuoksussa on selkeästi aistittavissa aromaattinen santelipuu. Nyt täytyykin hieman rönsyillä varsinaisesta aiheesta:

Muistan, että ala-asteella mun ensimmäisen "tuoksun" virkaa toimitti Yves Rocherin santelipuun tuoksuinen roll-on deodorantti. Muistan tykänneeni tuosta tuoksusta niin paljon, että sitä piti vähän väliä rollailla vaatteillekin :D Ihan oikeiden hajuvesien maailma aukesi mulle paljon myöhemmin :)

Takaisin asiaan. Hoitoaine on helppo huuhdella pois hiuksista ja jo huuhteluvaiheessa voi todeta, että tämä toimii. No ainakin mun mielestä tämä toimii juuri niinkuin hoitoaineelta odotankin. Sormet liukuvat hiusten läpi ihan vaivatta. Selvittävä teho siis löytyy. Hiusten tunnussa on muutenkin havaittavissa, että hoitoainetta on käytetty.






Hiusnaamion tuoksu on makea, mutta ei ällömakea. Jäin miettimään, onko tämä tuoksu ehkä viikuna? Haluan uskoa niin, mutta mulla ei ole aavistustakaan miltä viikuna tuoksuu :) Tukkanaamio hoitaa kutreja kookosöljyllä, viikunauutteella, manteliöljyllä ja vehnäproteiiniakin on mukana.

Vaikutusajaksi on mainittu 2-3 minuuttia. Tämäkin on helppo levittää hiuksiin ja pois huuhtominen onnistuu helposti. Hiukset ovat selvitetyt ja erityisen pehmeät. Kun vertailin eroa tämän hiusnaamion ja hoitoaineen välillä, ero on havaittavissa. Hiusnaamion jälkeen hiukset tuntuvat selkeästi hoidetummalta ja pehmeämmältä verrattuna hoitoaineeseen. Mikään ei ole tylsempää kuin hiusnaamio joka tuntuu käytössä perus hoitoaineelta.



Organic Shopin tuotteet ovat kyllä ihan huippuja kokonaisuudessaan ^_^  Edelleen Organic Shopin tuotteita löytyy verkkokaupoista sinne tänne ripoteltuna. Mistään verkkokaupasta en ole löytänyt merkin koko tuotesarjaa kokonaisuudessaan. No jaa, Biodellyltä näyttää löytyvän aika kattavasti.  Organic Shopia löytyy myös Sokoksilta, Emotioneista ja Stockmannilta. Tuotteiden hinnat vaihtelevat noin 3€- 10€.



Joko olet tutustunut Organic Shopiin?


12 kommenttia:

  1. Organic Shopin Coffee & Silk kasvonaamio vaikuttaa ihan pätevältä tuotteelta muutaman käyttökerran kokemuksellani. Tuoksu on ihanan kahvinen, jos kahvin tuoksu miellyttää muutoinkin. Minä tykkään:) Muihin tuotteisiin en ole vielä ehtinyt käydä käsiksi.
    Luonnonkosmetiikan hoitsikat samoin kuin shampoot tosiaankin katoavat kuontaloon ärsyttävän sutjakkaasti;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muhun vetoaa kyllä kaikenlaiset kahvijutut! Organic Shopin kasvonaamioita en olekaan vielä ehtinyt kokeilemaan :)

      Luonnonkosmen hiusjuttujen kanssa ei tunnu koskaan pääsevän oletusarvoisesti helpolla :D

      Poista
  2. Viikunahoitoaine kuulosti ihanalta. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on vähän kuin jogurttia, vois lusikoida suoraan suuhun ^_^

      Poista
  3. Mä en ole vielä tuoksuttelua pidemmälle ehtinyt sarjan tuotteita testaamaan, mutta sen sanon jo nyt, että tuotteet on tosi kivan näköisiä ja tuoksut tosiaan ihania :) Hiustuotteita en ole luonnonkosmetiikasta vielä löytänyt ja epäilen, että aika monta vuotta (tai ehkä vuosikymmentä, haha) saan vielä odottaa, että mun vaativille hiuksille jotain sopivaa löytyy :D Mä en ole vielä valmis kärsimään takkutukkana ja pörröpäänä sen vuoksi, että siirtyisin hiuspuolella täysin luonnonkosmetiikkaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo luonnonkosmetiikalle näyttää olevan melkoisen haastavaa formuloida esim. hoitoaineita jotka pääsisivät synteettisten hoitoaineiden tasolle. Ja just varsinkin takkutukan on vaikea sellainen hyvä hoitsikka löytää luonnonkosmelta :D

      Poista
  4. Mä ostin just eilen Mango body scrubin sun edellisen Organic Shop-postauksen perusteella ja oon ihan rakastunut. Kiitos hyvistä vinkeistä :)

    Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihan syötävän hyvää ^_^ Kiva, että vinkeistä on ollut iloa :)

      Poista
  5. Morning Coffee -kuorinta kasvoille on niin suloisen kahvisuklaista, että mulla pitää olla sitä aina pari tuubia varastossa ja yksi käytössä. Järrrrrjettömän ihana tuote+tuoksu sekä sopivan hellävarainen kuorivuus vaikka monta kertaa viikossa käytettäväksi.

    Mun piti ehdottomasti tulla vinkkaamaan sulle siitä mangosokerikuorinnasta kropalle, mutta taitaakin olla jo sulla olemassa? Siinä on myös ihan loistava tuoksu, mutta se jäi vielä kauppaan :) Kuten se sitruunaruohokin jäi vielä, kun en osannut päättää noiden välillä ja kun mulla on vielä se ihana Bamboo-suolakuorinta ihan kesken.

    Hommasin tuon viikunanaamion hiuksille ja se toimii muuten tosi hyvin, paitsi että sen jälkeen ei kannata pestä hiuksia, kuten oon tottunut tekemään tuhdimpien hiusnaamioiden kanssa. Eli käytän sitä nyttemmin tehokkaana normihoitiksena ennemmin kuin naamiona.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä juuri eilen mietin, että pitäisi muistaa käydä kaupassa nuuhkuttelemassa noita OS:n kahvintuoksuisia juttuja! Ja OS:n kasvonaamioitakin pitäisi kokeille, että miten ne wörkkii.

      Mangokuorinta on tuttu ja siitä kirjoittelinkin jo aiemmin :)

      Viikunanaamio kyllä varmasti kyllä toimii myös astetta tehokkaampana hoitoaineenakin ^_^

      Poista
    2. Sama pää kesät talvet, mitään muista. Oon mä sen postauksen nähnyt ja kommentoinutkin siihen :D Mangoa, ai vitsi että se houkuttaa...

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)