maanantai 5. kesäkuuta 2023

Weleda Skin Food - Vartalovoide kesään

 Tuote saatu pr-näytteenä. Sis. mainoslinkkejä.


 

Kyllähän tuossa jo ehti olla ihan kunnon kesäkelit, kunnes ne taas katosivat jonnekin. Kesä antaa siis vielä odottaa itseään. Ja minä en jaksaisi odottaa enää yhtään! 😃



Olen testaillut Weleda Skin Food vartalovoidetta viimeaikoina. Weledan Skin Food - linja mahtaa olla monelle luonnonkosmetiikan käyttäjälle tuttu tapaus. Skin Food- linjasta löytyy se kulttituote, joka jakaa mielipiteitä ainakin tuoksunsa vuoksi. 

Skin Food vartalovoide kantaa arvatenkin samaa tuoksua. Tuoksuhan on aika voimakkaan yrttinen. Itse yrttien ystävänä olen aina tykännyt tästä Skin Foodin tuoksusta. Skin Food onnistuu mun mielestä tosi hyvin vartalovoiteiden genressä. Otsikossa lukee vartalovoide kesään, mutta toki tämä toimisi varmaan muinakin vuodenaikoinan. Mutta miksi juuri kesään?

Viittaus putelin tekstiin Dry to very dry skin antaa helposti olettaa voiteen olevan koostumukseltaan paksua ja rasvaista. Ja sellaisia koostumuksia harva kaipaa kesään. Weledan vartalovoide onkin itseasiassa melko täyteläistä ja se tulee purkista ulos paksuna. Mutta iholle levitettäessä, se imeytyy ihoon ihmeellisen nopeasti. Jälkituntuma iholla on tehokkaan kosteutettu ja pehmeän ravittu. Skin Food siis onnistuu sekä kosteuttamaan ja hoitamaan ihoa olematta -kiitos nerokkaan formuloinnin- ollenkaan niljakkaan tai rasvaisen tuntuinen. Ja ihohan siis kaipaa runsaamman auringossa oleilun jälkeen tehokasta hoitoa. Ja sitä Weleda Skin Food antaa.

 

Mutta mitä Skin Food vartalovoide sisältää?

 

 


 

 

Inci:Water (Aqua), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Betaine, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Tapioca Starch, Stearic Acid, Palmitic Acid, Sorbitan Olivate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Viola Tricolor Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Xanthan Gum, Tocopherol, Lactic Acid, Glyceryl Caprylate, Fragrance (Parfum)

 

Skin Foodin ihoa ravitsevista ja pehmentävistä ainesosista vastaavat auringonkukan- ja saflorinsiemenöljyt, sekä sheavoi. Glyseriini sitoo iholle kosteutta.

Sekä mikä tekee tästä erityisesti auringon rasittamalle iholle sopivan, on sen sisältämät kasviuutteet. Kamomillan ja keto-orvokin uutteet ovat ihoa tehokkaasti rauhoittavia. Kehäkukka on niin ikään rauhoittava, mutta sillä on myöskin ihoa korjaavia ominaisuuksia. 

Kosteuttava, pehmentävä, rauhoittava ja korjaava. Siis aika täydellinen vartalovoide kesään😎

 

Weleda Skin Food Vartalovoide 200ml: Life (19,90€) KICKS (18€) Lyko (13,90€)

Saatavilla myös: Stockmann ja Sokos.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)