sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Loistava uutuus XZ:lta



Kotimainen XZ on lanseerannut mielenkiintoisen uutuuden:






Uutuustuote kantaa nimeä Omena Hiushuuhde. Hiushuuhteen vaikutus perustuu omenaviinietikkaan, mutta mukana on  myös hiusta selvittävää kvattia. Omena hiushuuhteella on 3 erilaista käyttötapaa.

Hiushuuhde vaahtoaa erittäin miedosti, joten sitä voi käyttää miedon shampoon tapaan. Hiushuuhdetta voi käyttää myös korvaamaan hoitoaineen, tai sitä voi käyttää tehohoitona tavallisen shampoon ja hoitoaineen jälkeen.






INCI: aqua, acetum, propanediol, palmitamidopropyltrimonium chloride, propylene glycol, hydroxyethylcellulose, polyquartenium-4, phenoxyethanol, parfum, citric acid.



Moni varmaan tietääkin jo, että etikka toimii vallan mainiosti hoitoaineen korvaajana. Etikka sulkee hiussuomuja, silottaa hiuksen pintaa ja tuo kiiltoa. Etikan tuoksu ei varmasti useimpia sytytä. Pahaltahan se tuoksuu. XZ Hiushuuhde ei kuitenkaan etikalta tuoksu, vaan raikkaalta omenalta ^_^

Tuote itsessään on löysähkön geelimäistä koostumukseltaan. En itse juurikaan innostunut tästä shampoon korvaajana. Omaan makuuni vaahdon muodostus oli niin laiskaa, että jäin kaipaamaan kunnon shampoota muhkealla vaahdolla. Mutta sen sijaan hoitoaineen korvaajana tapahtui suorastaan rakastuminen! Hiushuuhdetta päähäni hierossa, tuli oikeastaan heti sellainen Wow-fiilis ja mietin, että tämähän vaikuttaa lupaavalta.

Hiushuuhde levittyy hiuksiin helposti ja liukkaasti, melkein kuin itsestään ^_^  Mitään erityistä vaikutusaikaa ei tälle ole määritelty, mutta itse olen antanut vaikuttaa n. 2-3 minuuttia, mutta toisaalta varmaan vähempikin riittäisi. Huuhteluvaiheessa voisi melkein epäillä tuotteen sisältävän silikoneja, niin tehokkaasti se selvittää hiukset. Hiukset tuntuvat suorastaan megaliukkailta. Mutta mitään silikonejahan ei XZ:n hiushuuhteessa ole. Hoitoaineen roolissa Omena Hiushuuhde on siis ihan loistava ja tekee mieli antaa tälle arvosanaksi vaatimattomasti 10+ :D

XZ Omena Hiushuuhde sopinee useimmille hiuslaaduille. Silti arvelisin tämän olevan ihan nappivalinta voimakkaasti rasvoittuville hiuksille, sekä todella ohuelle lasimaiselle hiuslaadulle, jota keveimmätkin hoitoaineet tuntuvat lätsäyttävän.

Itselläni on jemmassa muutamia luonnonkosmetiikan hoitoaineita, jotka kyllä kosteuttavat ja pehmentävät hiusta, mutta niistä puuttuu melkein täysin selvittävä ominaisuus. Nyt nekin voi käyttää pois, kun lisää vielä perään tätä Omenahuuhdetta, näppärää ^_^



XZ Omena Hiushuuhde tulee myyntiin huhtikuussa ja sen hinta on n. 4,20€/ 150ml.



Pr-näyte.



Onko teillä kokemuksia etikasta tai etikkaa sisältävistä tuotteista hiustenhoidossa?





9 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä, pitää ostaa kunhan kaupoista löytyy!

    VastaaPoista
  2. Onpa kiehtova tuote! En ole mikään erityinen hiustuotefiilistelijä, joten tällaiset edulliset mutta toimivat tuotteet ovat aina paikallaan. Pitääpä siis hankkia kokeiluun, varsinkin kun hoitoaineet taitavat loppua juuri parahiksi kuukauden sisään. :D

    Etikkaa olen joskus käyttänyt nimenomaan tuollaisena huuhteena hennaamisen jälkeen. Aika tuju tuoksuyhdistelmähän se oli, henna JA etikka. Haisin paitsi pössyttelijältä, myös sellaiselta joka on laskenut alleen. Mutta jäihän tukka aivan mielettömän hyväkuntoiseksi. Etikkahuuhteet jäivät hennaamisen lopettamisen jälkeen pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on ihan huipputoimiva! Tätä aion itse ostaa, kunhan se on saatavilla ^_^ Tykkään itsekin tällaisista edullisista ja toimivista tuotteista.

      Alleen laskenut pössyttelijä. Voi jessus, mä sain nauruhepulin, kiitos siitä :'D Mä olen aiemmin kokeillut Flow Kosmetiikan etikkaan perustuvaa hiushuuhdetta ja se oli ihan jees, ja siinä ne yrttiuutteet aika tehokkaasti taittoi etikan löyhkää. Flown etikkahuuhdetta ei voi kuitenkaan edes verrata tähän XZ:n tuotteeseen, jos vertailee selvittävää ominaisuutta :)

      Mua on usein kiinnostanut kokeilla ihan pelkkää etikkaa, mutta se haju on aika tehokkaasti lykännyt kokeilusuunnitelmia :D

      Poista
  3. Mielenkiintoinen tuote:) Täytyypä napata heti kokeiluun, kun tulee myyntiin. Tykkään ZX:n tuotteista kovasti muutenkin, koska niissä on hinta-laatu -suhde erittäin kohdillaan, ja kotimainen merkki vielä kaiken lisäksi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin tykkään tosi paljon XZ:n tuotteista :) XZ on just sellanen, että jos tarvisin pikaisesti jotain kaupasta niin nappaisin melko varmasti jotain XZ:n hyllystä, ne on sellaisia "takuuvarmoja" tuotteita :)

      Poista
  4. Mä olen aivan rakastunut Yves Rocherin vadelman tuoksuiseen hiusetikkaan, mutta nyt pullo on tyhjä ja tämä tuli kuin tilauksesta. Ostan tätä varmasti heti testiin, ja omenan tuoksu kuulostaa ihanalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelisin jostain lukeneeni tuosta YR:n hiusetikasta :) Pitääpä joskus kokeilla sitä ^_^

      Poista
  5. Kuulostaapa mielenkiintoiselta :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)