perjantai 16. maaliskuuta 2018

ACO - Renewing Face Oil


Kevättä kohti mennään, mutta vielä saa odotella kunnolla keväisiä kelejä :) Pakkasetkin vielä kiusaa pitkän talven piiskaamaa ihoa. Siispä vielä on varsin mainiota aikaa suosia öljyjä ihonhoidossa. Tutulta apteekkimerkiltä Acolta, löytyy varsin miellyttävä ja pätevä kasvoöljy.

Aco Renewing Face Oil on pakattu tummaan, lasiseen pipettipulloon (30ml). Kasvoöljyn raaka-aineet ovat; rapsiöljy, kookosöljyjohdannainen, valkohilpansiemenöljy, E-vitamiini, ubikinoni, sitruunahappo ja hajuste.

Acon sisältämä rapsiöljy on erinomainen raaka-aine varsinkin kuivalle ihotyypille. Rapsiöljyn rasvahappokoostumuksessa on korkea oleiinihappopitoisuus, josta erityisesti kuiva iho hyötyy. Rapsiöljyssä on myös E- ja K-vitamiinia. Ihoa hoitava valkohilpansiemenöljy on myös erittäin E-vitamiinipitoista. Valkohilpansiemenöljyn sanotaan olevan hyvin samankaltaista koostumukseltaan, kuin jojobaöljyn. Ubikinoni tunnetaan ehkä hieman paremmin nimellä Q10. Ubikinoni on antioksidativiinen, joten se torjuu iholla vapaita radikaaleja, sekä ehkäisee ja lievittää tulehduksia.

Aco Renewing Face Oil kasvoöljyn tuoksu on erittäin miedon kukkainen. Kasvoöljyn koostumusta voisi kuvailla melkein vesimäisen ohueksi. Öljy imeytyy ihoon ihan muutamalla sipaisulla, tehden pehmeän ihofiiliksen, jättämättä rasvaisen tai öljyisen tuntuista pintaa iholle.


Aco Renewing Face Oil kasvoöljyä löytyy apteekeista ja esim. Apteekkituotteet-verkkokaupasta* (18,90€)


Aco pr-näyte.
*mainoslinkki


 Onko teillä Acolta joitain lempparituotteita?
2 kommenttia:

  1. Onpa kivantuntuinen kasvoöljy:) Enpä ole ennen kuullut valkohilpansiemenöljystä...kuulostaa ihan läpällä keksityltä nimeltä, mitä se ei tietenkään ole...;) Ptääpä silmäillä Aco-hyllyä seuraavalla apteekkireissulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo tää läppäöljy kuulosti kyllä hassulta :D Mutta sitten kun googlasin sen enkunkielisen nimen (Meadowfoam seed oil) niin olin ihan sillai, et hei tuttuhan tää on ja sitä käytetään tosi paljon kosmetiikassa :) Acon kautta bongasin ekan kerran tän suomenkielisen nimen :D

      Poista

Kommentit piristävät aina :)