keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

V10Plus Kosteusnaamio + Arvonnan voittaja
Kuten olen aiemmin kertonut, olen aika laiska naamioiden käyttäjä. "Wow" - fiiliksen puute saa mut unohtamaan naamioiden levittämisen, yleensä en vain koe niiden tekevän iholle juuri mitään. Poikkeuksiakin onneksi on tullut vastaan, naamioita joista tuntuu olevan iholle jotain hyötyä.
Olen löytänyt uuden sellaisen ja haluankin nyt esitellä sen teille. Postauksen lopussa myös Urtekram-arvonnan voittaja :)
V10 Plus Okinawa Deep Sea Water Mask on kosteusnaamio.  Valmistaja kuvailee naamiota näin :


"Saavuta kosteutettu, sileä ja kimmoisa iho. Geelimäinen V 10 Plus Okinawa Deep Sea Water Mask -kosteusnaamio on valmistettu Okinawan saarta ympäröivän syvän meren mineraalipitoisesta vedestä. Se sisältää runsaasti hyaluronihappoa, merilevää ja mineraaleja, jotka kosteuttavat ihoa ja lisäävät ihon elastisuutta. Kovistakin sääolosuhteista kärsinyt iho on naamion käytön jälkeen optimaalisesti kosteutettu ja kimmoisa.
Geelimäistä naamiota on helppo käyttää ja se imeytyy hyvin. Sopii herkimmällekin iholle, erinomainen ihonhoitotuote myös miehille."


Okinawan saaren syvänmeren mineraalipitoiset vedet kuulostavat varmasti mukavan eksoottiselta suomalaisen kuluttajan korvaan :)  Tuotekuvauksessa mainittujen hyaluronihapon ja merilevän lisäksi naamiosta löytyy glyseriiniä ja  isopentyldiolia kosteuttavina humektantteina. Natto gum
niminen ainesosa incilistassa kuulosti oudolta ja tutkiskelussa selvisi, että se on soijapavuista saatava kosteuttava aineosa, jolla saattaa olla antioksidanttisia vaikutuksia. Tykkään kovasti tämän naamion incistä.  Puhdas ja simppeli. Ei mitään turhia täyteaineita vaan täynnä kosteuttavia ainesosia.Inci uteliaille :)

Käyttöohjeissa naamiota kehotetaan pitämään puhdistetuilla kasvoilla vähintään 20 minuuttia.  Naamiota suositellaan myös yön yli pidettäväksi jos mahdollista. Itse pidin naamiota kasvoilla n. 40 minuuttia, lempparisarjan yhden jakson ajan :D Naamio ei tunnu iholla ihan megatahmealta, joten luultavasti yön yli pitäminenkin onnistuisi, ilman että tyyny takertuu poskeen kiinni. Naamiossa on mieto, lähes olematon tuoksu ja koostumukseltaan semi-jämäkkää geeliä. Tuote on yleisfiilikseltään hyvin neutraalin oloinen.
 
Vaikutusajan jälkeen pyyhin naamion rippeet pois kostealla vanulapulla. Pois pyyhittävää ei paljon jäänyt, sillä naamio imeytyi tosi hyvin ihoon.  No tekikö tämä(kään) naamio mitään taikojaan iholle?
No teki kuulkaas!  Käytön jälkeen iho tuntui ihan hurjan pehmeältä ja siloiselta. Huomasin ja tunsin, että iho oli läpikotaisin kosteutettu. Iholle jäi käytön myötä se monen haluama "glow".  V10 kosteusnaamio olisi varmasti ihan nappi valinta myös juhlinnan jälkeisenä päivänä.  Huomasin myös, että ihoa tuli räplättyä ja hiplailtua loppuilta, niin pehmeältä se tuntui :D Naamio oli niin vaikutuksen tekevä, että tätä tekisi mieli käyttää vaikka joka päivä, ja hei käyttöohjeistuksessa se on jopa sallittu! Koska tämä ei ole täyteläisen ravitseva, vaan kevyen syväkosteuttava, näkisin tämän soveltuvan myös rasvoittuvalle iholle mainiosti. V10 Plus Okinawa Deep Sea Water Mask pääsi mulla sinne "wow" - naamioiden listalle :) Naamiota myydään apteekeissa ja hinta vaihtelee n.40-50€ /100ml. Melko korkea hinta onkin ainoa miinus tälle tuotteelle.
V10 Plus sarjan muihin tuotteisiin pääset tutustumaan tästä
Jälleenmyyjät löydät täältä
V10 Plus sivuilla on myös kätevä seerumitesti. Vastaamalla kyllä/ei väittämiin
testin tulos suosittelee ihollesi sopivia seerumeita. Testiin pääsee tästä


Ja tosiaan Urtekram-arvonta on päättynyt ja tuotesetin voitti nimimerkki eLiina :)
Voittajaan on otettu yhteyttä sähköpostitse. Arvonta suoritettiin random.orgin numerogeneraattorilla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)