lauantai 30. huhtikuuta 2016

Born to Bio - Suihkugeeleillä herkuttelijoilleBorn to Bio on ranskalaista luonnonkosmetiikkaa, jolta löytyy pesutuotteita, ihoöljyjä sekä deodorantteja. Born to Bion tuotteilla on EcoCert-sertifikaatti ja tuotteiden suunnittelussa on otettu huomioon ympäristöystävällisyys mm. kierrätettävät pakkaukset. Tuotteiden koostumuksista löytyy paljon kukkaisvesiä, kasviöljyjä sekä kasviuutteita.  Esittylessä merkiltä nyt pari herkullista suihkugeeliä.


Born to Biolta löytyy erilaisia suihkugeelejä, kaikki herkullisen näköisissä kuoseissa :)
Trooppinen Mango. Katsokaas putelin ulkonäköä, onko vähän söpö! Muhun usein vaikuttaa kosmetiikkatuotteiden ulkonäkö ja tässä ollaan kyllä onnistuttu. Ostaisin näin vetoavan näköisen suihkugeelin varmaan haistelemattakin :D  Myös muut Born to Bion tuotteet ovat iloisen värikkäitä ja vetoavat ainakin meikäläiseen. Kookoksen lisäksi olen hurja mangofani. Tykkään mangon mausta ja tuoksusta. Ja todellakin tykkään tästä suihkugeelistä! Mango tuoksuu, mutta tässä se ei ole ihan puhtaana mangon tuoksuna. Tässä on jotain makeaa mukana, jotain trooppista.  n.6€/300ml.

Lakritsi. Kun siitä kuluttajaan vetoavasta ulkonäöstä oli puhe... Ei värikäs, mutta tosi mielenkiintoisen ja hienon näköinen puteli.  Mustavalkoinen toimii aina, fakta juttu. Kauppareissulla ollessani bongasin tämän jo kaukaa ja mietin heti, että mikäs tuo hieno purkki on :D Yksi nuuhkaisu riitti ja puteli meni välittömästi ostoskoriin. Lakritsia tuoksuna ei varmaan tarvi paljoa kuvailla? Kaikki lakufanit kyllä tietää, että  hyvälle tuoksuu! Yksi parhaista tuoksuista. Sanoisinko, että juotavan hajuista kamaa (en silti ole maistanut, vielä). Lakritsi suihkugeeli on määritelty Men-tuotteeksi, mutta varmaan naisetkin saavat nauttia lakun tuoksuisista suihkuhetkistä :)  n.6€/300ml.Born to Bion suihkugeelit on ihan selkeästi suunnattu käyttäjille, jotka haluavat saada suihkuhetkestään nautinnon. Näissä kahdessa testatussa on ainakin tuoksut tosi kohdillaan.
Koostumuksista löytyy muuten ihoa hoitavaa pihdankukkavettä ennen peseviä tensidejä.
Koostumukseltaankin suihkugeelit on sopivan jämäkkiä, eivät lurahda heti sormien välistä kylppärin lattialle.

Kaikki Born to Bion suihkugeelit sekä muut tuotteet näet täältä.
Jälleenmyyjät täältä.
Born to Bion suihkugeelejä löytyy myös ainakin prismasta.


Edittiä. Hurraw-arvonta on suoritettu ja voitto meni nimimerkille Roosa. Onnittelut :)

Mango suihkugeeli saatu blogin kautta, lakritsi suihkugeeli itse ostettu.


Oletteko kokeilleet Born To Bion suihkugeelejä? Mikä on suosikkisi?

2 kommenttia:

 1. Mulla on suihkugeelinä Vihreä tee, mutta oon luullut sitä tuoksun ja pakkauksen kuvituksen perusteella joksin timoteitä sisältäväksi geeliksi. :D Tuoksu on ok, melko hento eikä jää kovinkaan pitkäksi aikaa iholle. Itselle koostumus on turhan juoksevaa. Pesutehot ok, mutta ei pese pahinta hikeä kokonaan, valitettavasti.

  Mä tykkään kans pakkauksista, mutta olen lukenut, että monet taas ovat pitäneet noita huonoina. Mä en ymmärrä, rakastan itse värejä ja niillä leikkimistä ja siinä Born to Bio on onnistunut. Kuviot voisivat ehkä olla vähän yksinkertaisempia, mikä tekisi niistä ehkä helpommin lähestyttäviä. Sekin on kiva, että purkkikoot ovat runsaita (tosin kiva ainoastaan, jos tykkää tuotteesta :D) eikä uutta tarvitse ostaa heti. Hintakin tosi jees. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nää on aina makuasioita :) onhan koostumus sinänsä lirua luonnonkosmetiikaksi, mutta mun makuun ei pahimmasta päästä. Jotkut suihkugeelit on melkein kuin vettä vaan :D Haluan kokeilla kookos-vanilja suihkaria vielä ^_^

   Poista

Kommentit piristävät aina :)