lauantai 11. toukokuuta 2024

Alle 2 euron löydöt

 


Esittelyyn pääsee jälleen pari tosi edullista markettituotetta. Vollare Cosmetics merkkinen käsivoide ja Schwarzkopf (aina niin vaikea kirjoittaa oikein) Gliss 3-in-1 hiushoito. Molemmat irtosivat alle parilla eurolla.




Vollare Cosmetics - Hyaluron Collagen Käsivoide 100ml


INCI: Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Isopropyl Palmitate, Ceteareth-20, Phenoxyethanol, DMDM Hydantoin, Parfum, Carbomer, Triethanolamine, Panthenol, Methylparaben, Allantoin, Ethylparaben, Butylparaben, Silk Amino Acids, Collagen Amino Acids, Propylparaben, Sodium Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Imidazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin.


Vollare on merkkinä mulle ihan tuntematon. Pitää tunnustaa, että tuubin värimaailma jotenkin kiehtoi ja tartuin siihen siksi. Ainesosalista ei ollut varsinaisesti vakuuttava mutta toisaalta tämä maksoi vain yhden vaivaisen euron. 

Vollaren käsivoide pehmentää ihoa lähinnä rasva-alkoholin ja mineraaliöljyn voimin. Säilöntäaineen ja hajusteen jälkeen listasta löytyy mm. pantenolia, silkki- ja kollageeni aminohappoja ja kosteutta sitovaa hyaluronihappoa kahdessa eri muodossa. Aktiiviaineiden pitoisuudet ovat luultavasti aivan olemattomia. Putelin long-lasting hydration- maininta ei ehkä ihan toteudu.

Vollaren tuoksu on sellainen aika perus halpistuotteen tuoksu. Ihan raikas, ei kovin voimakas. Tämä on viskositeetiltaan tosi paksua, mutta käsiin levittäessä ei juuri ollenkaan rasvaista. Koostumuksesta huomaa, että tässä on korkea rasva-alkoholi pitoisuus, millä voi myös paksuntaa tuotteen koostumusta. Totesin nopeasti, että iltakäytössä en tee tällä mitään. Vollare on todella kevyttä tavaraa. Ja juuri edellä mainitusta syystä se on tavallaan aika loistava tuote päiväkäyttöön. Sopii erityisesti, jos pesee usein käsiä ja haluaa käyttää todella nopeasti imeytyvää käsivoidetta, joka ei jätä ollenkaan rasvaista tuntua iholle. Tästä ei jää myöskään käsiin kalvon tuntua. Jopa papereiden käsittely onnistuu tämän jäljiltä, ilman rasvaisia sormenjälkiä.

Vollaren käsivoide on todella kevyesti kosteuttava. Omat käteni eivät ole kovin kuivassa kunnossa tällä hetkellä, mutta voisin silti laittaa tätä vaikka kaksi kerrosta peräkkäin. Kertoo ehkä jotain tuotteen keveydestä. Jos omaa korppukuivat kädet, tällä ei ehkä tee mitään 😄 Mutta tiedän, että moni tykkää tämän tyyppisistä käsivoiteista päiväkäytössä. 👌

Osta netistä:

Kärkkäinen (1,50€)






Schwarzkopf -  Gliss Summer Repair 3-in-1 Hiushoito 100ml


INCI: Aqua (Water, Eau), Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Behentrimonium Chloride, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Hydrolyzed Keratin, Stearamidopropyl Dimethylamine, Cetyl Palmitate, Citric Acid, Isopropyl Alcohol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Dimethicone, Phenoxyethanol, Cetrimonium Chloride, Potassium Sorbate, Methylparaben, Parfum (Fragrance), Benzyl Alcohol, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Citronellol, CI 19140 (Yellow 5), CI 15985 (Yellow 6), CI 47005


Tämä tapaus on limited edition ja poistuva tuote. Tämä tarttui mukaan Rustasta ja maksoi hurjat 1,50€.

Gliss Summer Repair toimii siis 3-in-1 tuotteena. Pois huuhdeltavana hoitoaineena tai hiusnaamiona, sekä hiuksiin jätettävänä hoitona. Mun nenääni tässä on aika voimakas tuoksu. Tuoksu on kukkainen ja siinä on itämaisen mausteinen vivahde. Tavallaan tykkään tuoksusta, mutta välillä se tuntuu hieman överiltä 😁

Hoitavia ainesosia Summer Repairissa ovat aprikoosi- ja marulaöljy ja keratiini. Mukana on myös hiusta selvittäviä kvatteja. Silikonia (dimethicone) löytyy aivan incin lopusta, juuri ennen säilöntäainetta.

Olen tätä käyttänyt vain hoitoaineena ja naamion tapaan pidemmällä vaikutusajalla. Tästä olen tykännyt tosi paljon. Tämä tuntuu tehokkaasti hoitavalta, mutta ei kuitenkaan tee hiuksista raskaita. Tämän käytön jäljiltä hiukset ovat tuntuneet ihan selkeästi pehmeämmiltä. Myös selvittävät tehot ovat riittävät mun hiuksissani. Tälle en löytänyt ostopaikkoja netissä, mutta jos tämä kiinnostaa, kannattaa etsiä tätä Rusta- myymälöistä 😊


2 kommenttia:

  1. Moi! Kirjoitan varmuuden vuoksi sinulle tiedoksi että Kärkkäisen omistaja Juha Kärkkäisellä on voimakkaat uusnatsikytkökset, tästä löytyy tietoa niin Wikipediasta kuin Hesarista ym. luotettavista medioista. Päätät tietysti itse vaikuttaako tämä tieto siihen, tuetko hänen yritystään jatkossa. Kiitos muuten hyvästä blogista, kiva kun jaksat kirjoitella kun niin moni muu suomalainen kosmetiikkablogi on hiipunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi. Kiitos informaatiosta, tällaisesta en ollut tietoinen lainkaan. Jätän silti linkin postaukseen, jokainen tehköön oman päätöksen, ostaako Kärkkäiseltä vai ei. Kiitos positiivisesta palautteesta. Kiva myös, että on vielä lukijoita niin innostaa kirjoitellakin :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)