tiistai 1. toukokuuta 2018

Mojitoa, Ananasta, Kookosta... Kesää!







Calvin Kleinin tämän vuoden One Summer kesätuoksu tulee ikonisessa tutussa pullossa, johon on valittu väriksi kirkkaansininen ja valkoinen printti. Siitä voi tulla mieleen kesäinen taivas valkoisine pilvineen, tai sitten vaikka Kreikka, kuten itselläni :D Sinivalkoinen (Kreikan lippu), kesäteema ja tämän kyseisen tuoksun nuotit lennättävät mut samantien ajatuksissani Kreikkaan ^_^ <3





Ck One Summer 2018 tuoksunuotit kuulostivat etukäteen ehkä herkullisimmilta pitkään aikaan:



Alkutuoksu: Sitruuna, mojito, lime

Sydäntuoksu: Guava, ananas, valkoiset kukat

Pohjatuoksu: Seetri, kookos







Ck One Summerin alkutuoksu on uskomattoman raikas ja pirskahteleva. Alkutuoksun sitruksinen limemojito on herkullinen ja voimakas ja tuo taatusti mieleen kesän.

Alkutuoksun hälvettyä oma nenäni haistaa iholla kaikkein selkeiten ananaksen sekä kookoksen. Mutta kyseessä ei ole suinkaan mikään imelä aurinkorasvan tuoksu, vaan paljon hienompi, pehmeä kombinaatio, hillityllä makeudella. Ne jotka suhtautuvat kookokseen hieman epäilevästi, ei pelkoa. Kookos ei tässä ainakaan omasta mielestäni puske liiaksi esiin ja ananaksen aromit pyöristävät sitä hauskasti. Tällä kertaa nenäni ei tuoksusta löydä niitä valkoisia kukkia, ja guavakin jäi hieman mysteeriksi (en tiedä miltä guava tuoksuu?)

Ck One Summer on mielestäni unisex (shared) tuoksuksi erityisen onnistunut. Tajusin oikeastaan vasta pidemmän tuoksuttelun jälkeen, että en tullut miettineeksi onko se enemmän feminiininen vai maskuliininen. Ehkäpä siitä syystä, että tämä tuoksuu vain sukupuolettomasti kesälle. ainakin mun mielestä :) Pakkauksessa tulee mukana kesäisiä tarroja, joilla voi halutessaan tuunata tuoksupullon oman näköisekseen.

Tuoksu on alussa melkoisen voimakas, mutta laantuu nopeasti selkeästi miedommaksi. Tuoksun pysyvyys iholla on muutamia tunteja.



Ck One Summer 2018 suositushinta 55,55€/ 100ml




Pr-näyte.


Oletteko jo käyneet tuoksuttelemassa One Summeria?








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)