perjantai 4. toukokuuta 2018

LV Men herkälle iholle




LV Men Parranajogeeli




Kotimainen LV, eli Lumivalko on varmasti melkeinpä jokaiselle tuttu. Tuskin löytyy yhtäkään huushollia, josta ei joskus jokin LV:n purnukka olisi löytynyt kaapista. LV on hiljattain lanseerannut miehille oman hajusteettoman ja väriaineettoman tuotesarjan. Tuotteet ovat suunnattu erityisesti herkälle iholle. Tuotteissa ei ole käytetty esim. etyylialkoholia tai mentholia, jotka voivat ärsyttää herkkää ihoa. Värimaailmaksi on valittu tuttu ja turvallinen poikien väri, sininen ^_^
LV:stä olen kirjoitellut aiemmin täällä.



Tuotesarja käsittää Parranajogeelin, After Shave Balmin ja Kasvovoiteen.



LV Men Parranajogeelistä on vaikea kehittää pidempää virttä, mutta se toimii moitteettomasti. Herneen kokoinen määrä geeliä muodostaa runsaan liukkaan vaahdon. Parranajogeelissä on mukana ihoa rauhoittavaa pantenolia.




LV Men Kasvovoide





LV Men After Shave Balm on nimensä mukaisesti suunnattu rauhoittamaan ihoa parranajon jälkeen, mutta soveltuu tietenkin käytettäväksi myös muulloin. Balmissa on käytetty allantoiinia ja kamomillasta saatavaa bisabololia, jotka kummatkin ovat tunnettuja tehokkaasti ihoa rauhoittavista ominaisuuksista. Allantoiini edistää myös pienten ihovaurioiden paranemista. After Shave Balmin koostumus on todella kevyttä geelivoidetta. Iholle levittäessä sen koostumus muuttuu lähes samantien melkein vesimäiseksi, ja se kirjaimellisesti hulahtaa ihoon. Koostumusta voisi kai kuvailla myös seerumimaiseksi :) Jos tykkää tuotteista, joista ei saisi jäädä iholle jälkituntemuksia, tässä on varteenotettava vaihtoehto. Salaman nopean imeytymisen jälkeen iholla on vaikea havaita tuotetuntuja. Ei nauhkeutta, nihkeyttä tai tahmeutta.


LV Men Kasvovoide on määritelty täyteläiseksi. Täyteläisempi se tosiaan onkin esim. After Shave Balmiin verrattuna, mutta silti se on hyvin kevyttä koostumukseltaan. LV Kasvovoide tuntuu hyvin kosteuttavalta ja sekään ei jätä iholle havaittavia jälkituntemuksia. Kasvovoiteessa on mukana antioksidanttia, joka lupaa suojata ihoa stressiltä ja ilmansaasteilta.



LV Men



LV Men tuotteet ovat sellaisia perustoimivia "jokaiselle" sopivia. Ihonhoitotuotteet miellyttävät varmasti varsinkin sitä ryhmää, jotka eivät juurikaan välitä tuotetunnuista iholla, vaan haluavat kevyttä ja raikasta fiilistä iholle ^_^



LV Men Kasvovoide, 75 ml, hinta noin 4,95€
LV Men After Shave Balm, 75 ml, hinta noin 4,95€
LV Men Parranajogeeli, 200 ml, hinta noin 4,20€



Tuotteet Pr-näytteitä.


Onko teillä luottotuotteita LV:ltä?








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)