tiistai 18. heinäkuuta 2017

Kivat kesäsuihkeet








Kirjoittelen tässä postauksessa kahdesta kivasta tuotteesta, jotka ovat tuntuneet iholla varsin toimivilta ja hyviltä. Kyseessä ovat ACOn misellivesi ja Supermoodin kauneussuihke. Molemmat brändejä joilta on löytynyt aiemminkin yhtä jos toista kivaa :) Tuotteet on saatu blogin kautta.




ACO Micellar Cleansing Water on suunnattu kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Itsehän en ole varsinaisesti misellivesien kohderyhmää, mutta tulee niitä aina joskus käytettyä. Silti pääsääntöisesti tykkään aina käyttää vettä ja poishuuhdeltavaa puhdistuainetta. Laiskoina hetkinä misellivesiin on kyllä tullut tartuttua. ACOsta tykkäilin kovasti :)

Inci: Aqua, polyglyceryl-4 caprate, sorbitol, betaine, glycerin, sodium hyaluronate, panthenol, sodium hydroxide, phenoxyethanol, benzoic acid.


ACOn puhdistavasta ainesosasta vastaa polyglyceryl-4 caprate niminen kummajainen. Iholle kosteutta sitovat sorbitoli, glyseriini ja hyaluronihappo. Betaiini ja pantenoli rauhoittavat ihoa.

ACOn misellivesi puhdisti ihon tehokkaan tuntuisesti ja tällä lähti peitevoiteetkin silmien alta (kolmanteen vanulappuun ei tarttunut enää mitään). Miselliveden jättämä tuntu iholla on miellyttävä, kosteutettu ja pehmeä. Ei kiristeleviä fiiliksiä iholla havaittavissa. Misellivesi ei sisällä hajusteita ja huomasinkin, että tuote on oikeasti tuoksuton. Nenäni ei havaitse edes raaka-aineiden ominaistuoksuja. ACOn tuotteita myydään apteekeissa ja Yliopistonapteekissa tällä on hintaa 11,70€/ 200ml.





Supermood Egoboost Perfect Moment Beauty Mist  on kosteuttava ja napakoittava kauneussuihke. Supermoodhan on Anne Kukkohovin perustama kotimainen luonnonkosmetiikkasarja, josta kirjoittelin ensimmäisen kerran viime vuonna täällä.

Kauneussuihkeesta löytyy mm. koivunmahlaa ja napakoittavan vaikutuksen tekevää pullulania. Incistä löytyy myös leväuutetta, kollageenia ja toki se tuttu hyaluronihappokin on siellä mukana ^_^

Inci: Aqua (water), Betula pendula (birch) sap*, Hydroxypropyl methylcellulose, Pullulan, Porphyridium Cruentum Extract, Biotin, Hydrolyzed hyaluronic acid, Hydrolyzed collagen, Sodium Benzoate, Coco-glucoside, Potassium Sorbate, Parfum, Citric Acid.


Suihkeessa on miellyttävä, kevyen makea tuoksu. Tulee vahvasti mieleen omenan tuoksu. Suihke tuntuu iholla erityisen hyvältä ja kosteuttavalta. Jälkituntuma onkin kuin kevyen seerumin jäljiltä. Suihkeen suutin annostelee tuotetta melko anteliaasti ja kannattaakin pitää suutin mahdollisimman kaukana kasvoilta, ellei halua kunnon pärskäystä kasvoillensa ^_^

Huomasin, että tätä tuotetta ei enää löydy Supermoodin sivujen valikoimasta. Kauneussuihke on myös tuntuvassa alessa esim. Hyvinvoinnin tavaratalossa (19,95€/ 120ml). Saamani tiedon mukaan tämä näyttäisikin olevan poistomyynnissä, koostumukseen tulevan uudistuksen myötä.







6 kommenttia:

  1. Musta tossa Acossa on maailman typerin pakkaus, en käsitä miksi puhdistustuote laitetaan suihkupulloon, josta sen terävää suihketta sitten suihkutellaan vanulapulle. En vaan voi ymmärtää. :D Tuote itsessään on hyvä, mutta pakkauksessa ei ole päätä ei häntää. Mulle on tullut toinen suihkepulloon pakattu tuote vastaan tänä kesänä, jossa sen pointtia ko. tuotteeseen ei voi käsittää. Aivan turha. Onko se jotenkin muodikasta vai mitä? :D :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin mietin postausta kirjottaessa, että mikä idea on suihkepullossa tässä tapauksessa :D Voihan se olla, että suihkepullo voi tuntua kuluttajasta mielenkiintosemmalta, mistä näistä tietää :D

      Poista
    2. Mä en kans keksi mitään muuta tähän pakkaustyyliin kuin sen, että mist on nyt niin muodikasta niin pakataan suihkepulloon ihan kaikki. :D

      Poista
  2. Tuo Supermoodin suihke kuulostaa hyvältä! Harmi, jos on jäämässä pois. Klikkasin tuota linkkiä, mutta ei johtanut mihinkään :D Ajattelin, että kerron, jos muutkin klikkailee ja on tilailemassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos kun sanoit, joo ei näköjään linkki toiminut, nyt pitäisi toimia. Jää siis nyt pois tällaisenaan mutta sen koostumusta muutetaan :)

      Poista
  3. Misellivesiä ja -geelejä on tullut markkinnoille viime aikoina jatkuvalla syötöllä. Tykkään Acon tuotteista, mutta miselliä en ole ehtinyt vielä testata, mutta pistän korvan taa.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)