maanantai 5. huhtikuuta 2021

Bybin kevät-uutuuksia

 Tuotteet saatu pr-näytteenä. Sis. mainoslinkkejä.

 

 

 

 

 


 

Söpön väriset Bybit ovat täällä taas ^_^ No oikeastaan Bybilta on lanseerattu uutuuksia tosi tiuhaan tahtiin. Mutta valkkasin testiin tällä kertaa kaksi aivan erityisen mielenkiintoista tuotetta. Ja nehän ovat siis; Day Glow Brightening AHA Tonic ja Eye Plump Overnight Eye Cream 😊

Bybilta on tainnut putkahtaa markkinnoille jo ainakin putsaria, kasvovoidetta ja kasvonaamiotakin. Ei enää edes perässä pysy :D Mutta seuraavaksi juttua siis kahdesta edellä mainitusta 

 

 

 



 Day Glow Brightening AHA Toner 150ml

 

Inci: Aqua (Water), Lactobacillus/Ganoderma Lucidum (Reishi Mushroom) Extract/Lentinus Edodes, (Shitake Mushroom) Extract Ferment Filtrate, Melissa Officinalis Flower/Leaf/Stem Water, Lactic Acid, Butylene Glycol, Propanediol, Glycerin, Arginine, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, Caprylic Acid, Xylitol, Lactobacillus Ferment, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Phytic Acid, Camellia Sinensis Leaf Extract, Anetholea Anisata Leaf Extract, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Microcitrus Australasica Fruit Extract, Tasmannia Lanceolata Leaf Extract.

 

Kaikenlaiset kemiallisesti kuorivat tuotteet kiinnostavat aina ja niinpä siis Bybin uusinkin tulokas.

Kyseessä on siis AHA-happoa hyödyntävä, kuoriva kasvovesi. Day Glown kuorivaksi hapoksi on valittu maitohappo. Maitohappo on AHA-hapoista niitä miedoimpia ja sopiikin usein paremmin herkällekin iholle. 

Day Glow sisältää myös antioksidanttisia reishi- ja siitakesienien uutteita, joilla on tulehdusta estävä vaikutus ja lupaavathan nuo myös vähentää ihon punoitusta. 

Day Glown koostumus on selkeän geelimäistä, joskin keveää sellaista. Se onkin järkevintä annostella iholle kämmenen kautta sormin. Tuoksua voisi kuvailla lääkemäiseksi, mutta omaan nenääni se ei ole mitenkään epämiellyttävä :)

Day Glow imeytyy ihoon melko sukkelasti ja se ei käytännössä jätä ihoon mitään havaittavaa tuotetuntua. Day Glow ei myöskään tunnu erityisemmin kosteuttavalta (vaikka incista humetanttejakin löytyy). Toisaalta en tältä kosteuttavia ominaisuuksia erityisemmin odottanutkaan, vaan juurikin sitä kemiallisesti kuorivaa funktiota. Edellä mainitun Bybin Day Glow tekeekin. Iho kyllä kirkastuu ja myöskin tuntuu siloisemmalta. Kannattaa muista se aurinkosuoja näiden happoja sisältävien tuotteiden kanssa ^_^




Eye Plump Overnight Eye Cream 15ml


Inci: Aqua (Water) Squalane (Olive) Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Extract Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Propanediol, Glyceryl Stearate Citrate Cetearyl Olivate Stearic Acid, Polyglyceryl-3 Stearate Sorbitan Olivate Hydrogenated Lecithin Xanthan Gum Bakuchiol Benzyl Alcohol Lactic Acid Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder Sodium Stearoyl Glutamate Caprylic Acid Xylitol Tocopherol Phytic Acid Sodium Hyaluronate Bacillus Ferment Glyceryl Caprylate Citric Acid

 

Eye Plump herätti heti kiinnostukseni. Ainesosalista on mielenkiintoinen. 

Veden jälkeen heti tokana on oliiviöljystä johdettu lipidi, skvalaani. Se on ominaisuuksiltaan pehmentävä ja toisaalta tehostaa muiden ainesosien imeytymistä ihoon. Eye Plump pehmentää ja ravitsee ihoa mm. helokkiöljyllä ja sheavoilla. Hyaluronihappo sitoo ihoon kosteutta.

Eye Plump sisältää myös uutta (vai onko se enää  niin uusi?) trendiainesosaa, bakuchiolia

Bakuchiolia löytyy nykyään monistakin anti-agetuotteista. Sehän on tituleerattu luonnolliseksi versioksi retinolista, mutta ilman retinolille tyypillisiä haittavaikutuksia (ärsytys, punoitus ja ihon kuivuminen). 

Bybin Eye Plump on kosmeettisesti oikein miellyttävän tuntuinen iholla. Koostumusta voisi kuvailla täyteläiseksi, mutta samalla kevyeksi. Eli se pehmentää sy-ihoa tehokkaasti, mutta ei tunnu rasvaiselta. Tämä on myös siitä kiva, että voide asettuu juurikin siihen sy-iholle napakasti, eikä muljua valkoisena liejuna ympäriinsä. Tykkään siis kovasti!





 Bybin tuotteita löytyy mm. Lifesta, Stockmannilta ja Ruohonjuuresta. Netistä esim. Hyvinvoinnin verkkokaupasta: Day Glow AHA Tonic* (17,81€/ 150ml) ja Eye Plump Overnight Eye Cream* (19,95€/ 15ml)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)