keskiviikko 2. joulukuuta 2020

Käsienhoitoa Mossalla

 Tuotteet pr-näytteitä. Sis mainoslinkkejä.

 

 

 

 


 

Sanomattakin selvää, että viime aikoina käsien huolellinen ja toistuva pesu on ollut ajankohtaista. En jaksa edes kirjoittaa sitä raivostuttavaa sanaa tähän, miksi käsihygienia on ollut ykkösasia.

Useasti toistuva käsien pesu tietysti kuivattaa ihoa. Eikä asiaa mitenkään auta Suomen rutikuiva talvinen ilmasto.  Mossalta on lanseerattu uusi käsienhoitotuotteita ja ajattelin esitellä niistä pari 😊

 




 Love Clean käsi- ja vartalosaippua 300ml

 

 

Mossan käsisaippua on siis myös vartalosaippua, eli oikeastaan 2 in 1- tuote. Ja varsin toimiva sellainen.  Koostumus on paksuhkoa ja se vaahtoaa erittäin hyvin ja tuntuu myös riittoisalta käytössä.

Mossa sisältää sulfaatteja, mutta toisaalta myös muita tensidejä, jotka miedontavat pesutulosta. Mossan Love Clean ei nimittäin tunnu ainakaan omalla ihollani liian rajusti pesevältä.

Kiva saippuatapaus, jonka ykkösominaisuus mun kohdalla oli sitten kuitenkin tuoksu. Aijai, miten koukuttava. Koen tuoksun makeahkoksi greipiksi. Ja koska olen vähän heikkona greippi-tuoksuihin, tämä kolahti luonnollisesti saman tien 😃







 Vitamin Care Kosteuttava käsivoide 75ml 

 

 

INCI: Aqua/Water, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Polyglyceryl-6 Stearate, Cetearyl Alcohol, Glycerin**, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Byturospermum Parkii (Shea) Butter*, Betaine, Isoamyl Laurate, Aroma/Fragrance, Polyglyceryl-6 Behenate, Vaccinium Myrtillus (Blueberry) Fruit Extract*, Palmitic Acid, Stearic Acid, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, Cellulose, Pyrus Cydonia (Quince) Fruit Extract*, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Potassium Sorbate, Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Sodium Phytate, Tocopherol (Vitamin E), Limonene***,Linalool***, Eugenol***


Mossan uutuuksiin kuuluu myös Vitamin Care käsivoide. Käsivoiteen ravitsevat ja pehmentävät ainesosat muodostuvat auringonkukan siemenöljystä, sekä kaakao- ja sheavoista. Mossan käsivoiteessa on myös antioksidanttista mustikkauutetta sekä kvittenhedelmää, joka lupaa rauhoittaa ja suojata ihoa.

Käsivoiteen tapauksessa tuoksu ei ole greippiin päinkään. Mutta tässäkin sattuu olemaan aika syötävän hyvä tuoksu. Vaniljainen, hieman cookies n' cream- tyyppinen. Tuoksusta tulee ehkä hieman vesi kielelle ja mieleen jälkiruoat 😍

Mossan käsivoide tuntuu intensiivisen hoitavalta ja erityisen hyvin ihoa pehmentävältä. Sopii maltillisesti annosteltuna päiväkäyttöön ja hieman runsaammin annosteltuna myös yökäyttöön. 

Mossa imeytyy melko nopeasti ihoon ja ei jätä rasvaisuutta tai kalvon tunnetta iholle.


Mossan tuotteita löytyy hyvin varustetuista kaupoista ja verkkokaupoista. Esim Hyvinvoinnin: Love Clean käsi- ja vartalosaippua* (7€/ 300ml) ja Vitamin Care käsivoide* (9,50€/ 75ml)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)