maanantai 11. marraskuuta 2019

Bad Weather - Luonnonkosmetiikkaa miehille

Tuotteet saatu blogin kautta. Sis. mainoslinkkejä.




Varsinaisesti miehille suunnattua ihonhoidon kosmetiikkaa on tässä blogissa näkynyt harmillisen vähän. Syy on oikeastaan kaikessa yksinkertaisuudessaan se, että en ole juurikaan bongannut markkinoilta oikeasti laadukasta miesten kosmetiikkaa, joka inspiroisi kirjoittamaan. Tai ainakin se tuntuu olevan kiven alla.







Edelleen markkinoilla tuntuu olevan turhan paljon samalla kaavalla toteutettua miesten kosmetiikkaa. Raaka-aineluettelot ovat liiaksi täynnä turhia, ei-hoitavia ainesosia, joilla luodaa vain kiva skin-feel. Tuotteet ovat myös usein aivan liian tymäkästi hajustettuja (tätä asiaa varsinkin moni mies tuntuu harmittelevan). Ja jostain kumman syystä sitä viilentävää mentolia tuntuu olevan lähes joka purkissa ja tuubissa.






House of Organicilta* kysyttiin, haluaisinko kokeilla Bad Weather merkkistä luonnonkosmetiikkasarjaa, joka on siis juurikin miehille suunnattua. Vilkaisu kyseisen merkin Inci-listoihin sai mut kiinnostumaan samantien! Ajattelin, että näissä tuotteissahan voisi olla potentiaalia :)

Bad Weather on kotoisin Latviasta ja sillä on Ecocert-sertifikaatti. Seuraavaksi fiiliksiä tuotteista










Wake Up - Kasvosuihke* (15,90€/ 50ml)



Kasvosuihkeen varsinainen vesipohja on korvattu mm. piparmintun ja metsähaavan lehtiuutteilla. Nämä tarjoilevat iholle mm. antioksidantteja, mutta toimivat myös tulehduksia ja ihoärsytyksiä hillitsevästi. Wake Up kasvosuihke sisältää myös kosteutta ihoon sitovia humektantteja, kuten hyaluronihappoa ja xylitolia.

Kevyesti minttuinen tuoksu hälvenee nopeasti ja kasvosuihke antaa jo parilla kerrostuksella tehokkaan kosteushunnun iholle. Wake Upia voi suihkia joko kämmenen kautta iholle tai sitten suoraan kasvoille, sillä suihke on tarpeeksi hienojakoinen, eikä se pärski kasvoja märäksi.

Tykkään tosi paljon. Tavallisen veden korvaaminen uutoksilla viehättää välittömästi ^_^









All Round - Kasvoseerumi*  (33€/ 30ml)


Kasvoseerumista tuli heti suosikki. Öljytön, kevyt geelikoostumus on määritelty syväkosteuttavaksi ja siltä se kyllä tuntuukin. Seerumin pohja on myös piparmintuvedessä, jonka seurana ovat omena- ja japaninruusukvittenin mehut :) Seerumissakin on mukana edellä mainittua metsähaapaa, mutta myös maitohorsmanlehtiuutetta, joka on vaikutuksiltaan antioksidanttinen, sekä ihoa rauhoittava.

Myös seerumissa on minttuinen tuoksu, joka hälvenee iholta muutamissa sekunneissa. Seerumi imeytyy ihooon pikavauhtia, eikä jätä tahmapintaa.








All Round - Kasvovoide (hinta ei näkyvillä verkkokaupassa, tilapäisesti loppu)


Kasvovoiteen vesipohja on korvattu rauhoittavilla kamomillan- ja kanervankukkaisvesillä. Mukana on myös omppumehua :)

Tässä on ihan huippu koostumus! Kasvovoide tuntuu samalla lataavan ihoon kosteutta, mutta on myös samalla ravitseva ja ihoa pehmentävä. Ihoa pehmentävät mm. jojoba-, aprikoosi- ja avokadoöljyt. Kevyt, notkea koostumus imeytyy ihoon semi-nopeasti ja jättää ihosta mukavan pehmeän tuntuisen, ilman tahmeuksia. Tuoksu on jännä, sitä voisi kuvailla kai maanläheiseksi. Liekö kamomilla ainakin osittain tuoksun takana?

Kasvovoide on oikeasti kosteuttavan ja ravitsevan tuntuinen iholla. Tässä on selkeästi rahkeita jopa kuivemman ihon hoitoon. 








Partaöljy  (23,90€/ 30ml)


Partaöljyyn onkin sitten mixailtu ihan useampi eri kasviöljy. Partaöljy pehmentää ja hoitaa mm. jojoballa, avokadolla ja manteliöljyllä. Hamppuöljy yhdessä männynneulas- ja nokkosuutteen kanssa hillitsee tulehduksia ja epäpuhtauksia. 

Partaöljyn koostumus on kuivaöljymäinen. Enpä muista kokeilleeni kai koskaan mitään öljykocktailia, joka imeytyy näin nopeasti ihoon ja ei jätä ollenkaan öljymäistä tunnetta iholle tai parralle. Parranhoidon lisäksi toimii siis myös vallan mainiosti ihonhoidossa.

Partaöljyn tuoksussa aistin miedohkoa puumaisuutta. Ja tässäkin tapauksessa tuoksu hälvenee hämmentävän nopeasti.







Bad Weather on ehdottomasti noteeraamisen arvoinen tuotesarja. Tuotteet ovat kokeilemisen arvoisia niille tyypeille, jotka haluavat käyttää iholleen oikeita, aidosti toimivia ainesosia. Bad Weatherissa ei siis tule maksaneeksi turhista, koostumusta muokkaavista raaka-aineista. Ja lisäpisteitä Bad Weather ilman muuta ansaitsee siitä, että tuotteet eivät ole mitenkään överisti hajustettuja.



Bad Weather tuotteita voi ostaa House of Organic verkkokaupasta*






3 kommenttia:

  1. En ole kovin hyvä incien kanssa, niin toivottavasti sopii että kyselen :) Miehelläni on varsin hankala iho (mm. rosaceaa) ja olemme testaamalla todenneet, että ilmeisesti liian "hoitavat"/aktiiviset tuotteet saavat ihon reagoimaan ikävästi (etenkin seerumit). Osaatko ottaa kantaa, uskaltaisiko tätä kokeilla herkälle iholle? Toki tiedän, että aina nämä asiat ovat yksilökohtaisia, mutta kuulisin silti ajatuksiasi mieluusti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilman muuta saa kysyä :) On kyllä ihan totta, että runsaasti aktivoivia aineita sisältävät tuotteet voi saada herkällä iholla aikaiseksi "hepuleita". Sanoisin, että herkän ihon kohdalla kannattaa kokeilla tuotteita, joissa on mahd. lyhyt inci-lista. Mitä vähemmän ainesosia, sen vähemmän riskiä ihoärsytykselle. Bad Weatherissa tulee mieleen tuo piparminttu, joka on kaksipiippuinen. Vaikka se onkin ominaisuuksiltaan tulehduksia rauhoittava, se voi herkällä iholla aiheuttaa silti reaktioita. On tosiaan vaikea sanoa, miten tietyt tuotteet toimivat kenenkin iholla. Ihot ovat niin yksilöllisiä :)

      Tuli mieleen vinkata kosteusseerumista, joka on ainakin simppeli ja toimiva. Lue by Jean Seon hyaluronihapposeerumi. 4 raaka-ainetta sisältävänä seerumina siinä on ainakin minimioitu kaikki herkistävä iholle :) (https://www.houseoforganic.fi/collections/lue-by-jean-seo/products/lue-by-jean-seo-balance-hyaluronihapposeerumi-30ml)

      Poista
    2. Hyvä huomio piparmintusta. Kiitos paljon vastauksesta ja tuotevinkistä! :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)