torstai 18. huhtikuuta 2019

Ihonhoitorutiinit juuri nyt








Kosmetiikkabloggaajan usein harmillinen tilanne on se, että jos löytää ne todelliset lempparituotteensa, niitä harvemmin voi käyttää pitkään yhtäjaksoisesti. Koko ajan kun on uutta testattavaa ja arvioitavaa :) Se on toisaalta kivaa, ja toisaalta se joskus harmittaa. 

Listasin jo viime vuonna, silloin ihonhoitorutiineissani säännöllisesti käyttämiäni tuotteita. Ajattelin nyt taas kirjoittaa postauksen tällä hetkellä säännöllisesti käyttämäni tuotteet. Tässä postauksessa oleviin tuotteisiin tartun siis automaattisesti, ellei satu olemaan joitain muita tuotteita testissä. 







Bybi Swipe Clean puhdistusöljy


Voihan Bybi! Bybi on brändi, jonka tuotteet ovat yksi toisensa jälkeen uponneet muhun, kuin kuuma veitsi voihin. Ja näin kävi myös Swipe Clean öljyputsarin kanssa. Tähän tartun aina tosi innoissani. Käytän Swipe Cleania lähinnä iltaisin ykkösvaiheen putsarina. Supermiellyttävän tuntuinen iholla ja emulgoituu huuhteluvaiheessa veden kanssa ihan täydellisesti. Tämä on ihan 10/10 :)


Swipe Clean* Twistbellä 29,90€/ 100ml


Postaus Bybin Swipe Cleanista täällä.







Laponie of Scandinavia Milk- ja Gel Cleanser



Myös Laponien putsarit sykähdyttivät ja jäivät säännölliseen käyttöön testijakson jälkeen. En tosin osaa oikein vieläkään valita omaa suosikkiani Milk Cleanserin ja Gel Cleanserin väliltä. Vaihtelen niitä vähän fiiliksen mukaan. Käytän yleensä Gel Cleaseria toisen vaiheen putsarina ja toisinaan sitten Milk Cleanserina ykkösvaiheessa tai pelkästään. Nämä kummatkin ovat aivan ehdottomasti yksiä hellävaraisempia putsareita, mitä on vastaan tullut. 


Gel Cleanser* ja Milk Cleanser* House of Organicilla  18€/ 100ml


Postaus Laponie of Scandinavian putsareista täällä.






Kicks Pure & Simple Misellivesi


Kicksin Pure & Simple on ollut käytössä kaulan puhdistuksessa. En ole tällä vielä tässä vaiheessa kokeillut meikin puhdistuksia, koska luotan siinä hommassa edelleen mieluiten kaksoispuhdistukseen. Kicksin misellivedestä jää iholle tehokosteutettu tunne, siksipä tykkään sitä käyttää :)


Pure & Simple Misellivesi* Kicksillä 11€/ 250ml










Lactoline Kasvovesi


Kaikki kasvovesivarastoni pääsivät tässä hiljattain loppumaan ja etsin itseasiassa viimeksi kaupasta Mossan Youth Defence- kasvovettä, mutta en löytänyt. Päädyin tuttuun ja hyväksi havaittuun Lacto Lineen. Lacto Linessa on hyviä rauhoittavia ainesosia ja hinta on älyttömän halpa. Maksoin tästä hurjat 2,50€ Tokmannilla. Näitä pulloja on tullut kulutettua todella monta vuosien varrella. 







Senja Nordic Nectar hoitoneste


Senjan hoitoneste on ollut myös säännöllisessä käytössä. Kotimainen hoitoneste on erittäin käyttömukava ja tehokkaasti kosteuttava. Niin ja tämän valitsin viime vuoden parhaimpiin tuotteisiin. Eli tarvitseeko tässä enempää selitellä, miksi tästä tykkään ^_^

Senja Nordic Nectar* House of Organicilla 29,90€/ 100ml


Postaus Senjasta täällä.







Murumuru C-vitamiini seerumi ja iS Clinical GenexC seerumi



C-vitamiini seerumeita käytän aamurutiineissa. C-vitamiinilla on kyky torjua UV-säteilyn aiheuttamia vauriota iholla, siksi käytän aamuisin. 

Murumurua olen käyttänyt kaulan iholla. Stabiilin C-vitamiinijohdannaisensa lisäksi se on oikein mainio kosteuttaja. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla siis.

iS Clinical on myös brändinä sellainen, jota fanitan ihan älyttömästi. Myös GenexC seerumi on tehokasta tavaraa. Koen iS Clinicalin erittäin tehokkaaksi ja käytän sitä myös aamurutiinissa kasvoilla. GenexC sisältää erityisen korkean määrän stabiilia C-vitamiinia.

Murumuru C-vitamiini seerumi* Houseof Organicilla 24,90€/ 30ml ja iS Clinical jälleenmyyjät täällä.


Postaus Murumurusta täällä ja Postaus iS Clinicalista täällä.







Leegeehaam Grow Hyal B5 Ampoule



Leegeehaamin hyaluronihapposeerumia käytän enimmäkseen iltarutiineissa. Grow Hyal B5 Ampoule sisältääkin hyaluronihappoa peräti viidessä eri molekyylikoossa, jotka varmistavat tehokkaan kosteuttavan vaikutuksen. Mukana on myös anti-age- vaikutteista niasiiniamidia. 

Grow Hyal B5 Ampoule Glowidilla 32,50€/ 30ml


Postaus Leegeehaamista täällä.








Atopik Balance - Rosacea hoitovoide ja Okabo Organics yövoide



Atopikin Rosacea hoitovoide on superkosteuttavaa ja kevyttä fluidia. Rosaceaa ei itselläni ole, mutta hoitovoide tuntuu muutoin niin rauhoittavalta, kosteuttavalta ja yksinkertaisesti hyvältä, että sitä on ilo käyttää. Okabo Organicsin yövoide on hieman hoitavamman tuntuista ja sitä käytän joskus aamurutiineissakin, mutta kuitenkin enimmäkseen tartun tähän puteliin iltarutiineissa.

 Atopik Balance Rosacea Hoitovoide Apteekkishopissa 15,73€/ 30ml ja Okabo Organics yövoide 26,80€/ 50ml


Postaus Atopik Balancesta täällä ja Okabo Organicsista täällä.









Lavera Firming Night Cream yövoide


Laveran yövoide on päätynyt kaulan ihon hoitoon oikeastaan ihan kokonaan. Koen sen nyt tällä hetkellä hieman liian täyteläiseksi kasvojen iholle, mutta toimii kaulalla sitä vastoin oikein mainiosti. Kosteuttaa, hoitaa ja pehmentää moitteettomasti. 



Postaus Laverasta täällä.









Murumuru Silmänympärysvoide


Murumurun silmänympärysvoide on ominaisuuksiltaan erityisesti pehmentävän ja hoitavan tuntuinen. Ei mielestäni yksistään tarpeeksi kosteuttava, mutta kun alla on jo kosteuttavat seerumit, niin tämä toimii loistavasti siihen päälle. Murumurulla on paljon hyviä tuotteita ^_^

Murumuru silmänympärysvoide* House of Organicilla 17,90€/ 15ml


Postaus Murumurusta täällä.







The Ordinary Granactive Retinoid 2% emulsion


Otin pitkästä aikaa retinolin säännölliseen käyttöön. Nyt on ollut samalla testissä ja toisaalta säännöllisessä käytössä iltaisin The Ordinaryn Granactive retinoid 2% emulsion. On sen verran jo riittävän hoitavan tuntuista omalla ihollani, että tämä on sellaisenaan riittänyt tällä hetkellä. Toisinaan olen laittanut päälle Okabo Organicsin yövoidetta.

Aivan loistavaa tavaraa. Mutta tästä kerron fiiliksiä sitten enemmän omassa postauksessaan lähitulevaisuudessa.









Balmyou Kahviöljy


Balmyoun Kahviöljystä tuli itselleni melkoisen kova hitti! Tätä olen tykännyt käyttää juurikin aamuisin. Kahviöljyn aromi on freesaava ja herättävä. Öljy itsessään on ihotuntumaltaan mukavan pehmeää ja hoitavaa. Imeytyy hyvin ja sopii helposti tukkeutuvalle iholleni, kuin nenä päähän. 

Balmyou Kahviöljy* Hyvinvoinnin.fi 32€/20ml


Postaus Balmyou Kahviöljystä täällä.








Mádara Age-Defying Sunscreen SPF30


Aurinkosuojana on ollut viimeaikoina tehokäytössä Mádaran Age-defying Sunscreen, jossa siis suojakerroin 30. Luonnonkosmetiikalta ei välttämättä ole itsestään selvyys löytää kosmeettisesti miellyttävää aurinkosuojaa, varsinkaan korkeammilla suojakertoimilla. Mádaran tapaus on kuitenkin yksiä lemppareitani ja tykkään tietysti myös siitä, että tässä on vesipohja korvattu kosteuttavalla aloe veralla. Tässä on myös beigesävy, joten tämä ei jätä ollenkaan iholle valkoista kajoa. 

Mádara Age-Defying Sunscreen SPF30* Hyvinvoinnin.fi 18,60€/40ml


Postaus Mádarasta täällä.



Ps. Miksi jäi tunne, että ihan varmasti joku tuote unohtui mainita ^_^





Osa tuotteista pr-näytteitä








13 kommenttia:

  1. No heiiiii! Ihoa on muuallakin kuin hartioiden yläpuolella :D! Mitäs käytät vartalolle :)?
    Tosi kivan näköisiä tuotteita. Pitäs olla jokaisesta tuotteesta saatavilla joku miniversio, että pääsis halvalla testaan kaikkea mahdollista;).. Siksi(kin) rakastan joulukalentereita :D..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo totta tosiaan, tästä puuttuu kroppajutskat :D Joo se ois kätevää jos kaikesta ois miniversiot tarjolla :)

      Mä käytin just loppuun Mádaran Supreme Hydration vartalovoiteen, joka on ihan superia! Kevyttä, mutta kosteuttaa pitkään (se tunne iholla säilyy tosi pitkään). Nyt on ollut käytössä Attitudesin vartalovoide, joka sekin hyvää, mutta jää kakkoseksi Mádaralle ^_^ Ai niin ja sitten muutaman kerran viikossa käytän Skin Treatin moussemaista happokuorintaa koko kropalla, oon siihen tosi koukussa :D

      Poista
    2. Allllright! Pitääpä laittaa mietintään toi Madaran juttu.. Siel on-40% ens tiistaina:)..

      Poista
    3. Ai siellä on taas se -40% ale 😊 Jos Madara päätyy ostoskoriin niin tuu ihmees kommentoimaan, että tykkäsitkö ☺

      Poista
  2. Mä olen kans ihan rakastunut Laponien putsareihin. <3

    VastaaPoista
  3. Miksi eri c-vitamiiniseerumi kasvoille ja kaulalle? Tuo Laponien geeliputsari on kyllä huippu, maitoa en ole testannut. Rentouttavaa pääsiäistä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeastaan siitä syystä, että seerumeita on kerääntynyt niin paljon, että yritän pikavauhtia käyttää niitä pois. Toisaalta iS Clinicalia haluan käyttää vain kasvoilla kun se on niin kallis. En malta käyttää kaulalla niitä arvokkaimpia tuotteita 😄 Laponien geeliputsari on kyllä mahtava. Suosittelen testaamaan Milk Cleanserinkin, se on kans ihan huippu 😊

      Poista
    2. Ai niin ja rentouttavaa pääsiäistä myös sulle ^_^

      Poista
  4. Lacto Linen kasvovesi on yksi mun lemppareita ja tosi edullinen (eihän se mun lemppariks muuten pääsiskään, heh, ei vais). Murumurun sy-voiteesta ihan samat kokemukset; hoitava, mutta ei erityisen kosteuttava. Leegenham-postaus on mennyt multa ihan ohi. Pitääpä käydä lukemassa tarkemmin.
    Oikein leppoisaa pääsiäistä Jusu<3

    VastaaPoista
  5. Monta samaa suosikkia! Mm. Laponie, Murumurun seerumi, BYBI Beauty ylipäänsä. :) Ihana rutiini!

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)