maanantai 5. helmikuuta 2018

Lahjaidea ystävänpäivään



How about a cup of tea?  Olen itse melkoinen kahvinarkomaani, mutta läheskään kaikki eivät tykkää kahvista. Moni kahvin inhoaja juokin lämpöisen juomansa mieluummin teen muodossa. Vinkki ystävänpäivän lahjaksi:





English Tea Shopilta löytyy nättiin peltiseen rasiaan pakattu teekokoelma, joka on kuin luotu eri teemakuja rakastavalle ihmiselle. English Tea Shopin teet ovat luomulaatuisia ja myös osittain Fair Trade-sertifioituja (reilu kauppa).





Peltirasiasta paljastuu iloisen värikäs kokoelma sekä perinteistä teetä, että myöskin maustettua teetä. Yksittäiset teelajikkeet on pakattu pussukoihin.






Jokaista yksittäistä teelajiketta on pakkauksessa 8 kappaletta. Maustamattomat teet ovat: English breakfast, Earl grey ja Green tea. Maustetut teet ovat: Piparminttu, Chocolate Rooibos & Vanilla, Black Tea Chai, Lemongrass & Ginger & Citrus, Green Tea Tropical ja Super Berries.


Huom. Black Tea Chai sisältää mm. lakritsaa. Eli korkeasta vereenpaineesta kärsivän ei ole viisasta hörppiä tätä kuppitolkulla :)



Nam!


Ja yllättäin, suklaan ystävä kun olen, Chocolate Rooibos & Vanillasta tuli heti se mun suosikki ^_^
Tosi aromikas, ja hyvänmakuinen olematta mitenkään äklö. Tässähän ei ole oikeasti teetä, vaan rooibosta, joka luokitellaan hernekasveihin. Rooiboksen nauttimisen pitäisi väittämien mukaan olla terveellistä (kuten teenkin) sen sisältämien antioksidanttien vuoksi.






Toinen suosikkini oli Super Berries. Yleensä en oikein ole innostunut marjateestä, olen useimmat kokenut vähän ällöiksi. Super Berries oli kuitenkin tosi hyvä. Super Berriesissä on käytetty mm. Hibiscusta (sanotaan auttavan yskään) sekä mansikkaa, mustikkaa ja vadelmaa.





Summa summarum: Laadukkan oloista luomuteetä, joissa aromit on kohdillaan. 


English Tea Shopia löytyy ainakin Sokokselta. Sitä voi myös tilata Hyvinvoinnin tavaratalosta* (21,95€/ 72pss)



English Tea Shop saatu blogin kautta.
*mainoslinkki


Oletteko tee- vai kahvi-ihmisiä? Vai maistuuko molemmat? :)

7 kommenttia:

  1. Oih miten kaunis rasia ja laaja valikoima. Todellakin hyvä lahjaidea. Kiitos vinkistä ;) Itsekin tulisi tuhottua varmaan ensimmäisenä suklaatee. :D -Katri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, suklaa on kyllä aina number one, oli se sitten sitä itseään tai teen muodossa :D

      Poista
  2. Mä sain tällaisen vastaavan peltirasian joulupukilta :) Ihania makuja siinä rasiassa oli! Mä olen sellainen teenlipittäjä, ja myös kahvisieppo. Enää en voi ns. tavallista kahvia juoda, koska maha ei kestä, mutta Valion Lattea ostan monta litraa viikossa. Toivon mukaan sen valmistusta ei ikinä lopeteta! :D

    Mutta teekin on kyllä <3 Onko toi suklaatee muuten oikeasti hyvää? Koska Nordqvistin Muumi-boxissa se Haisuli Suklaatee maistuu aivan vehkeelle :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla menee varsinkin aamukahvia usein sen verran, että tulee helposti tärinät :D

      Kyllä mä tykkäsin tuosta suklaateestä, ja kaverikin sitä kehui, kun tarjosin. Eihän se tietenkään sulatetulle Fazerin siniselle maistu. Mutta ei sentään vehkeelle, kuten Haisuli-tee :D (Nauran ääneen, tätä kommenttia kirjottaessa :D)

      Poista
  3. Mää olin ennen kahvinkittaaja. Kahvia meni litra jos toinenkin päivässä. Sitten puhkes astma ja astman mukana refluksioireet paheni niin, etten pysty enää juomaan kahvia. Testannu oon, että voin juoda kupin silloin tällöin, mutta jo kolmena peräkkäisenä päivänä yks kupillinen saa refluksioireet räjähtämään takas. Teetä juon sitte nyt niinku kahvia ennen. Tee ei onneksi aiheuta refluksioireita. English Tea Shopin teet on hyviä. Samaten tykkään Pukan teistä paljon. Ja monesta muustakin merkistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Refluksi kuulostaa kyllä tosi ilkeältä vaivalta. Mulla aiheuttaa pitkäkestoista närästystä toisinaan rasvainen ja voimakkaasti maustettu ruoka. En tiedä kumpi niistä on pahempi aiheuttaja.

      Laitanpa tuon Pukan korvan taakse, nyt kun oon innostunut teetä taas juomaan :) Pitäisi etsiä myös joku tosi hyvä arominen vaniljatee ^_^

      Poista
  4. Loistava lahjaidea isälleni, annan hänelle lisää sukkia ja hän on onnellinen.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)