lauantai 25. marraskuuta 2017

Nurme - Uutta vanhanaikaisessa asussa



Pieneltä virolaiselta perheyritys Nurmelta on vihdoin putkahtanut jotain uutta.




Rich Shea and Almond Cream. Kuten nimestä voi jo aavistella on kyseessä erittäin täyteläinen vartalovoide. Ennen sisältöön perehtymistä, pari sanaa pakkauksesta. Onhan nimittäin hieman erilainen! :) Voitte ehkä arvata, että ei erityisesti vetoa itseeni. Mutta toisaalta... Tässä on silti jotain kovin symppistä ja vanhanaikaista. Ihan pakko sanoa, että tällainen voisi jo pelkän pakkauksen vuoksi olla mahtava lahjaidea esim. isoäideille, tulipa vaan mieleen :)


Mitä ajatuksia teissä  tällainen vanhanaikaisempi pakkaus herättää? :)



(Edit. Ystäväni Taina fanittaa kovasti vanhanaikasta tyyliä ja rakastui kuulemma heti Nurmen ulkoasuun ^_^ )




Voide on siis tosiaan täyteläistä, kuten voitte kuvasta huomata. Ei valu purkista, ei. Näyttää erehdyttävästi jopa hieman vartalovoilta, mutta sitä se ei ole. Koostumusta voisi kuvailla kovaksi vatkatuksi kermavaahdoksi. Koostumus on aika luksusmainen.

Aiemmin olen Nurmen vartalotuotteiden osalta testaillut Greippi-vartalovoidetta, josta mä tykkäsin tosi paljon. Niinkin paljon, että se on jo melkein lutrailtu loppuun :D

Hieman ennakkoon mietin, että mahdanko tästä uutuudesta tykätä. En yleensä innostu näin paksun oloisista koostumuksista. Mutta Nurme yllätti. Greippivoidehan on tosi löysää ja melkein lirumaista koostumukseltaan, mutta se jättää jopa rasvaisemman pinnan kuin tämä uusi megatäyteläinen kermavaahtokoostumus. Enpä olisi heti arvannut!




Rich Shea and Almond creamin incin alussa on auringonkukkaöljyä ja glyseriiniä. Näitä seuraavat tehopehmentäjät kaakao- ja sheavoi. Manteliöljy on incissä tuonnempana. Täyteläinen koostumus levittyy iholle pehmeästi ja imeytyy yllättävänkin nopeasti ja hyvin ihoon. Voiteen jättämä jälkituntu oli myös yllättävä, koska tästä ei jää käytännössä ollenkaan rasvainen tuntu iholle, vaan enemmänkin sellainen kuivahko pinta. Ehkä parempi sana olisi kuitenkin kuvaamaan pehmeän puuterinen pinta, sillä eihän tämä toki tällaisella koostumuksella voi ihoa kuivaksi jättää ^_^




Incissä on myös mukana mehiläisvahaa ja olen laittanut merkille, että usein mehiläisvahaa sisältävät tuhdit ja täyteläiset koostumukset eivät tunnu iholla juurikaan rasvaiselta. Jännä juttu.

Rich Shea and Almond cream on hajusteeton, mutta ankaralla nuuhkimisella voi ehkä havaita jotain raaka-aineiden ominaistuoksua. Itse olen havaitsevinani jonkinlaista supermietoa pähkinäistä vivahdetta.

Nurmen Rich Shea and Almond Cream löytyy maahantuojan verkkokaupasta hintaan 21,60€/ 150ml.


*Nurme saatu maahantuojalta.

7 kommenttia:

  1. Haha, mä olen henkisesti granny kun muhun tuo pakkaus vetoaa :D Mutta rakastan aika monenlaisia pakkauksia, myös moderneja mutta myös näitä vanhahtaviakin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan hauska idea tuollainen "menneen ajan"- tyyli :) Mutta muhun vetoaa enemmän modernit jutut :D

      Poista
  2. Sain viime jouluna joululahjaksi pari tuotetta Nurmeelta (kuorinta ja vartalovoi) jotka olivat kyllä molemmat ihania! Mukavan tuoksuisia ja kosteuttavia. Pyysin uudelleen lahjaksi niitä tätä jouluna :p Pakkauksetkin ovat ihanan söpöjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nurmella on kyllä kivoja tuotteita. Toivottavasti Nurmen (vielä suppea) tuotevalikoima laajenisi tulevaisuudessa :)

      Poista
  3. Eksyin tänään ensimmäisen kerran blogiisi. Kiva uusi tuttavuus ja testejä jaksaa ahmia yksi toisensa perään!

    Kysyisin sulta vinkkiä kaikkien aikojen kosteuttavimpaan vartalorasvaan. Tai voihin. Tai öljyyn. Koostumuksella ei niin väliä, mutta täällä kyselee raskaana oleva paisuva pulla, joka on epätoivoinen ilmaantuvien arpien suhteen. Kiitos, jos on vinkata jotain taikavoiteita :)

    Mukavaa joulun odotusta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka ja kiva kun eksyit tänne :) Arpien ehkäisemisen suhteen voi olla viisainta valita juurikin öljy tai voimainen koostumus. Ne pehmentävät ihoa parhaiten, ja näin ollen voivat ainakin jossain määrin ehkäistä venymäarpia. Öljyistä ehdotukseni on Environin AVST Body Oil (postaus täällä: http://tuubitoleranssi.blogspot.fi/2017/01/talvi-ihon-pelastaja.html) Jos taas vartalovoi kiinnostaisi enemmän, niin voisin ehdottaa Flow Kosmetiikan Hamppuvartalovoita. Flown voin koostumus on tosi hyvin imeytyvä. Se on myös edullisempi vaihtoehto Environiin verrattuna. (https://www.yliopistonverkkoapteekki.fi/FLOW-HAMPPU-vartalovoi)

      Tuli vielä mieleen arpiöljy, jonka voi sekoitella myös itse.(Postaus täällä: http://tuubitoleranssi.blogspot.fi/2016/01/diy-arpioljy.html)

      Mukavaa joulun odotusta myös sinulle ^_^

      Poista
    2. Kiitos superisti! Aivan mahtavaa! :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)