tiistai 21. maaliskuuta 2017

Tyrni-ihastuminen luonnonkosmetiikalta


Tyrnipoweria :)


Bio2You on Latviasta kotoisin olevaa luonnonkosmetiikkaa, joka luottaa tuotteissaan C-vitamiinipitoisen luomytyrnin voimaan. Tyrnin vaikutuksista olenkin aiemmin blogissa kirjoittanut, mutta todellisen tietopaukun voi asiasta kiinnostuneet käydä tsekkaamassa täältä.

Sain blogin kautta testattavaksi Bio2You:lta seerumin, kasvovoiteen, sekä silmänympärysiholle suunnatut geelinaamiolaput. Eipä olekaan hetkeen tullut vastaan brändiä joka ihastutti ja vakuutti näin paljon ^_^








"Luonnollinen keino uudistaa ihoa. Ainutlaatuinen erikoisyrttiseos, jonka B- ja C-vitamiinit auttavat taistelussa ennenaikaista ikääntymistä vastaan. Seerumi ehkäisee ryppyjä, uudistaa ja kosteuttaa ihoa sekä lisää ihon kykyä säilyttää loistonsa pidempään. Rauhoittaa ihoa ja edistää kollageenin syntymistä. Vähentää pigmentaatiota, tasapainottaa melaniinin tuotantoa sekä vaalentaa tummia läiskiä. Uudistaa ihoa ja ihosoluja sekä parantaa mikroverenkiertoa.
  • Aloe Vera parantaa haavoja ja uudistaa ihoa.
  • Siankärsämöuute tasapainottaa ihon toimintoja. Toisaalla se kykenee tasapainottamaan akneen taipuvaista ja rasvoittuvaa ihoa ja toisaalla se rauhoittaa kutiavaa ja kuivaa ihoa vähentäen ihon hilseilyä sekä ihoärsytystä sekä parantaa vaurioitunutta ihoa ja aktivoi uusien ihosolujen muodostumista. Sitä on käytetty monissa kulttuureissa parantamaan haavoja ja hiertymiä.
  • Pantenoli provitamiini B5 parantaa ja lisää ihon kykyä säilyttää kosteutta sekä rauhoittaa ja vähentää ärsytystä. Parantaa auringon polttamaa ihoa, kevyesti palanutta ihoa sekä pieniä ihon vaurioita. Kosteuttaa, vähentää kutinaa ja ihon tulehduksia sekä edistää haavojen paranemista.
  • Sodium Ascorbyl Phosphate on C-vitamiinin johdos, joka edistää kollageenin syntymistä. Se estää ihon pigmentaatiota, vähentää melaniinin syntymistä, häivyttää pisamia ja syntymämerkkejä sekä vaalentaa tummia laikkuja.
  • Tyrnin vitamiinit, tyydyttymättömät rasvahapot ja antioksidantit uudistavat ja kirkastavat ihoa. Tyrni parantaa mikroverenkiertoa, suojaa ikääntymistä vastaan, uudistaa täydellisesti ihoa sekä kosteuttaa ja suojaa auringon haitalliselta vaikutukselta. Se on varsinainen A-, E-, ja C-vitamiinipommi. Sopii hyvin myös iho-ongelmien, kuten aknen ja rosacean, hoitamiseen tulehdusta estävän ja haavoja parantavan vaikutuksensa ansiosta."

Lainaus Bio2You sivuilta.


Seerumi on koostumukseltaan hyvin juoksevaa, melkein vesimäistä. Eli omasta mielestäni juuri oikeanlainen koostumus, mitä seerumilla kuulukin olla :)  Seerumin tuoksu on erittäin mieto ja mukavan raikas. Tätä ohjeistetaan käyttämään iholle 5 tippaa kerrallaan, mutta omalle iholleni riitti hyvin 3 tippaa, eli vaikuttaa riittoisalta tavaralta. Juokseva koostumus levittyy iholle hyvin liukkaasti ja suorastaan hulahtaa ihoon. Seerumi jättää tehokkaasti kosteutetun ja napakan tunteen iholle. Tässä seerumissa on jotenkin kaikki kohdallaan. Tämä on myös alkoholiton, väriaineeton sekä vegaani. Tykästyin tähän erittäin paljon ^_^








"Nopeasti imeytyvä, kosteuttava, rauhoittava ja ravitseva 24-tunnin hoitovoide antaa erittäin vahvan antioksidanttisuojan iholle. Voide rauhoittaa, hoitaa ja uudistaa ihoa. Se parantaa ihon kuntoa, tasapainottaa pH:ta ja muuttaa kuivan ja hilseilevän ihon samettisen pehmeäksi ja hyvinvoivaksi. Iho kykenee säilyttämään sille annetun kosteuden ja pystyy paremmin suojautumaan ulkoisilta, ihoa ärsyttäviltä tekijöiltä. Tyrniöljy parantaa mikroverenkiertoa ja kosteuttaa ihoa. Voide sisältää myös ihoa rauhoittavia ja korjaavia yrttikomponentteja. 

  • Aloe Vera aktivoi verenkiertoa vammautuneella alueella, nopeuttaa solujen uusiutumista ja paranemisprosessia. Se suojaa UV-säteiltä ja sopii herkkäihoisille. Aloe Veraa käytetään haavojen parantamiseen ja ihon nuorekkuuden säilyttämiseen. Se sopii kuivalle ja herkälle iholle kosteuttavana ja rauhoittavana ainesosana. Epäpuhtaalla iholla Aloe puolestaan kontrolloi ihon talineritystä ja vähentää epäpuhtauksien syntymistä.
  • Auringonkukkaöljy on varsinainen vitamiinipommi iholle. Se sisältää paljon A-, B-, D- ja E-vitamiinia ja mineraaleja.
  • Kookosöljy auttaa säilyttämään ihon sileänä ja terveenä. Se sopii erityisesti kuivalle ja ärtyneelle iholle. Ei aiheuta ihoärsytystä, muodostaa iholle suojaavan kerroksen. Sopii elvyttämään ihoa naarmuilta, mustelmilta ja punoitukselta edistäen solujen uudistumista. Kookosöljy ehkäisee ihon kuivumista ja hilseilyä sekä auttaa ehkäisemään ihon ennenaikaista ikääntymistä ja rappeutumista antioksidanttisten ominaisuuksiensa ansiosta.
  • Kamomillauute rauhoittaa ihoa.
  • Tyrnin vitamiinit, tyydyttymättömät rasvahapot ja antioksidantit uudistavat ja kirkastavat ihoa. Tyrni parantaa mikroverenkiertoa, suojaa ikääntymistä vastaan, uudistaa täydellisesti ihoa sekä kosteuttaa ja suojaa auringon haitalliselta vaikutukselta. Se on varsinainen A-, E-, ja C-vitamiinipommi. Sopii hyvin myös iho-ongelmien, kuten aknen ja rosacean, hoitamiseen tulehdusta estävän ja haavoja parantavan vaikutuksensa ansiosta.
  • Pantenoli(Provitamiini B5) tehostaa ihon kosteudensitomiskykyä, rauhoittaa ja ehkäisee ihoärsytystä. Sitä käytetään auringonpolttamien, lievien palovammojen ja ihovaurioiden hoitoon. Se kosteuttaa, ehkäisee kutinaa ja ihon tulehduksia sekä nopeuttaa ja tehostaa ihon pintahaavojen paranemista."

Lainaus Bio2You sivuilta


Ja tämä olikin heti seuraava ihastuttaja ^_^ Voiteen koostumus on semi-täyteläistä ja tuoksu mieto, lähes huomaamaton. Pehmeän tuntuinen voide imeytyy ihoon nopeasti ja jättää samettimaisen pehmeän mattapinnan. Kosteus ja hoitotehot ovat todella hyvät. Oma ihoni tykkäsi tästä tosi paljon. Omasta mielestäni tämän voiteen kosmeettinen miellyttävyys iholla oli täysi napakymppi :) Niin ja pumppupulloon pakatusta tuotteesta luonnollisesti plussaa.








"Innovatiivinen Anti-Age silmänympärysnaamio nuorentaa ja kaunistaa silmänympärysihoa ja poistaa silmänalusturvotuksen. Aktiivinen kollageeni vähentää näkyviä ryppyjä (jopa 78 %), kosteuttaa tehokkaasti ihoa ja parantaa ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä (jopa 77 %), vähentää tummuutta ja turvotusta silmien alta (jopa 67 %) ja poistaa väsymyksen ja stressin merkkejä (jopa 85 %). Toimii hyvin pikakaunistajana ennen juhlia tai juhlien jälkien häivytykseen. Nappaa geelilaput silmien alle aina tarpeen mukaan tai ota ne säännölliseen käyttöön hidastamaan herkän silmänympärysihon vanhenemisen merkkejä. Alkoholiton, väriaineeton. Ei sovi vegaaneille."

Lainaus Bio2You sivuilta.


Nämä ovat siis sellaiset tyypilliset sy-alueelle aseteltavat lappuset. Laput on ohjeistettu vaikuttamaan sy-iholla 20-30 minuuttia jonka jälkeen ylimääräinen imeytymätön tuote tulisi hieroa ihoon tai pyyhkiä pois. Itse viilensin nämä laput jääkaapissa ennen käyttöä. Incissä kolmantena on hyaluronihappo, heti kollageenin jälkeen.

Geelilaput tuntuivat käsiteltäessä suorastaan limaisen liukkailta ja niiden asettelu iholle vaati hieman taiteilua. Oikean puolen silmän alla lappu pysyi nätisti paikallaan, mutta jostain kumman syystä vasen puoli valui jatkuvasti pitkin poskea :D Toista lappua joutui siis useammankin kerran nostelemaan oikealle paikalle vaikutusajan kuluessa.  Ihmettelin koko vaikutusajan että missä nyt mättää kun toinen puoli pysyy ja toinen puoli ei. Onkohan mun naamassa vikaa? :D

Vaikutusajan jälkeen iholla ei näkynyt mitään ylimääräisiä tuotejäämiä vaan iho ilmeisestikin hörppäsi kaiken mitä lapuilla oli tarjota. Ja tulos oli todella hyvä.  Säästin laput testiin huonosti nukutun yön jälkeiseen aamuun. Nämä todellakin kohensivat sy-alueen ulkonäköä silminnähtävästi jo yhden käyttökerran jälkeen. Pienet uurteet katosivat näkyvistä kokonaan ja nämä laskivat hieman turvotustakin sy-alueella. En osaa sasnoa mitä sy-alueen tummuudelle tapahtui, mutta yleensä ottaen näiden käytön jälkeen eron huomasi. Ihastuin siis näihinkin ^_^




Sellainen tyrni-ihastus kävi täällä :) Bio2You- tuotteet vaikuttivat oikein laadukkailta ja toimivilta. Kaikki jälleenmyyntipisteet löydät täältä. Onko Bio2You tuttu merkki?


4 kommenttia:

  1. Mä jotenkin tykkään bio2you:n tuotteiden ulkonäöstä, se vaikuttaa tehokkaalta. Itse olen enemmän kokeillut tähän asti sarjan kroppatuotteita ja varsinkin kuorinnat ovat miehen ja minun yhteisiä suosikkeja, aivan loistavia hintaansa nähden ja mikä tuoksumaailma. Tällä hetkellä niitä ollaan kait uusimassa, niin valikoima on vähän heikko, mutta en malta odottaa, että pääseen testaamaan uudistuneita. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmeisesti mulla oli testissä uudistunut seerumi, kun samaisen seerumin ulkonäkö oli tuolla nettisivuilla erilainen kuin mun seerumipullo :) Mä tykästyin näihin tosi paljon ja sain vaikutelman hyvästä ja laadukkaasta brändistä :)

      Poista
  2. Olen käyttänyt yhden putelin tuota anti-age -seerumia, joka tuoksui karsealta. Mietin nyt, että mahtoikohan olla pilalla...?
    Mulla on sama kokemus silmänaluslapuista; toinen ei pysy koskaan paikoillaan, vaan meinaa koko ajan valahtaa alas tai sitten retkottaa kulmista rumasti;)

    Tuota tehovoidetta olisi kiva kokeilla ja pumppupulloista tykkään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on voinut olla pilalla, koska itse testaamani seerumi ei haissut ollenkaan epämiellyttävälle. Nonnula blogin- Jonnalla oli ollut myös pilaantunut seerumi käytössä, tosin en nyt muista oliko se ihan tämä samainen seerumi mutta kuitenkin saman brändin :/

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)