perjantai 13. toukokuuta 2016

Testissä Avon - Nutra Effects Skin perfecting BB-voide



Sain Avonilta testiin uuden Nutra Effects Skin Perfecting BB-voiteen. BB-voiteista mulla ei ole kovin paljon kokemuksia. Lumenelta on tullut joskus testailtua paria BB-voidetta. Yleensä mulle riittää meikkituotteissa pelkkä peitevoide tummille silmänalusille, jotka onkin aina tummat, kesät talvet.




Avonin uusi BB-voide lupaa terveemmän näköistä ihoa 1 viikossa chian ja kolibrinkukan siementen voimalla.  Esitteen mukaan lupaus perustuu tieteelliseen tutkimukseen jossa on ollut  mukana 240 osallistujaa. BB-voiteet on saatavilla mattapintaistavana ja "tavallisena" versiona. Jäi epäselväksi kumpiko versio mulle tuli, paketissa kun ei ole mitään erikoisempaa mainintaa asiasta.  BB-voiteesta on saatavilla sävyt light ja medium. Näissä on myös suojakerroin 15.







Ylläolevissa kuvissa molemmat sävyt osittain levitettyinä ja kunnolla levitettyinä.  Alimmassa kuvassa lopputulos näyttää vähän tökeröltä, koska BB-voidetta tuli annosteltua vähän runsaamman puoleisesti.  Heti ekana huomasin, että BB-voiteen vaalein sävy on varmaan hieman liian tumma suomalaiselle taikinanvaalealle iholle. Ihon päivettyessä light-sävy sopii varmaan useammalle. Medium sävy onkin jo huomattavasti tummempi. Oma ihoni on talvellakin tavallista tummempi ja light sävy meni mulle ihan täydellisesti. Avonin BB-voiteessa on tosi mieto, miltei huomaamaton tuoksu. Voide levittyy iholle tosi hyvin ja sulavasti. Pieni määrä riittä isolle alueelle. Olin tosi yllättynyt miten luonnolliselta tämä näyttää iholla. Ihan kuin toinen iho. En huomannut läheltäkään tarkasteltuna, että iholla olisi mitään. Tätä voi myös kerrostaa ilman, että tulee raskaan näköistä vaikutelmaa. Peittävyyttä tällä on semisti. Tasoittaa kevyesti ihon sävyeroja, mutta ei riitä yksinään esim. peittämään tummia silmänalusia. Ihon pinta jää luonnollisen kuultavaksi.





BB-voiteessa on incin alussa silikoniyhdisteitä, mutta en huomannut käytössä mitään rullautumis-efektejä. Voide tuntuu iholla tosi hyvältä ja kevyeltä. Voiteella on yksi ominaisuus, jota haluan erityisesti korostaa. Tämän nimittäin blurrasi ihohuokosia tosi hyvin. Myös pienemmät juonteet iholla häivyttyivät. Mulla on tällä hetkellä käytössä niin kehno kamera, etten saa sillä ikävä kyllä niin tarkkoja kuvia kuin haluaisin esim. ihohuokosista. Tykkään tosi paljon voiteen jättämästä ihotuntumasta.  Aiemmin mainitut chian ja kolibrinkukan siemenuutteet löytyvät incilistan loppupäästä. En tiedä tarkalleen ottaen, miten ihon pitäisi näyttää terveemmältä viikon käytön jälkeen, mutta en huomaa mitään ihmeellistä eroa ihossani :) BB-voide on väriaineeton ja parabeeniton. 16€/ 30ml.


Avonin tuotteita tuli joskus vuosia sitten käytettyä aika paljon, varsinkin merkin suihkugeelejä.  Lähipiirissä oli Avon-konsultteja joilta piti aina tilata jäätävä määrä tuotteita. Avonista mulla tulee aina ensimmäisenä mieleen merkin vatsaa muotoileva voide, jota kokeilin joskus 10 vuotta sitten :D
Voiteesta oli muistaakseni omat versiot miehille ja naisille. Kaveripiirissä  tästä puhuttiin läskivoiteena :D Voiteen testailusta on pitkä aika ja sen muistan, että voide jätti iholle kylmän tunteen ja makkarat pysyivät sinnikkäästi omalla paikallaan ^_^  Avonilta muistan myös tosi hyvän mikrokuorinnan. Kuorinta tuli kaksiosaisessa tuubissa, josta sai itse säädellä kuorinnan tehokuutta. Muistan, että sillä sai hurjan sileää jälkeä.




Onko Avonin BB-voide tuttu? Onko teillä Avonilta joitain suosikkituotteita?

8 kommenttia:

  1. Hyvä postaus 👍 Kokeilin tuotetta itsekkin ja tykästyin heti. Menee ostokoriin jatkossakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo tämä oli oikein toimiva BB-voide :)

      Poista
    2. Hyvä bb voide :)

      Poista
    3. Avonilla on parhaiten tuoksuvat ja hoitavat suihkugeelit!
      Käsivoiteissa hyvä valikoima.

      Poista
  2. Moikka Jusu, heitin sulle meidän blogissa haasteen. :) http://yhdessakasvokkain.blogspot.fi/2016/05/arjenunelmaprojekti-osallistu-sinakin.html

    VastaaPoista
  3. Anew Vitale Beauty Balm -voide BB+ SPF 20. Tykkään kovasti, käyttänyt reilun vuoden. Tosin talvisin (marras-maaliskuu) käytän Dermosilin mineraalimeikkipuuteria:) Mutta voisin kokeilla kyllä tuota vuorostaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erityisesti kesäksi hyvä vaihtoehto keveytensä puolesta :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)